Нагадати пароль | Реєстрація
Вівторок, 14 травня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

Американка з найбільшими стегнами у світі щаслива та кохана

23 січня 2013, 12:41
Дата ефіру/події: Середа, 23 січня 12:41

Мікель Руффінеллі - матуся чотирьох дітей. За ваги 190 кілограмів, обіймище її стегон - два метри п'ятдесят чотири сантиметри.

Мікель Руффінеллі, власниця найгрубших стегон у світі:

- Хоч куди я йду, мої стегна привертають увагу - як хорошу, так і погану. Коли простую вулицею - чую клацання телефонів і сміх людей. Інколи кажуть: "Подивіться лишень на її жирну дупу". Дехто гадає, що я зробила операцію зі збільшення сідниць - та вони природні. Думаю, такими вони стали внаслідок народження чотирьох дітей. Широкі стегна траплялися в моїй родині.

Цікавий факт: талія Мікель відносно тоненька - лише 102 сантиметри. Жінка щодня стикається з численними труднощами. В легковиках вона не поміщається, тому кермує вантажівкою. У громадський транспорт їй також зась. А купівля одягу чи білизни на нижню частину тіла - взагалі болюча тема.

Мікель Руффінеллі, власниця найгрубших стегон у світі:

- Ще я не можу зачинити дверей душу, бо заважають мої стегна. Якось я навіть застрягла у ванні. 

Мікель полюбляє мексиканські страви. Щодня вона споживає до трьох тисяч калорій. Попри надмірну вагу, американці й на думку не спадає худнути. Вона пишається своєю статурою. Пишні форми до душі і її коханому Реджі Бруксу. У шлюбі вони вже 10 років. Чоловік зізнається, коли він вперше побачив Мікель, його неймовірно привабили її великі стегна.

Реджі Брукс, чоловік Мікель:

- Коли ми йдемо вулицею, я бачу, як хлопці її оцінюють і відчуваю гордість, що вона належить мені. Якщо при мені чоловіки виявляють зневагу до неї, це їм просто так не минається. Тоді мушу показати їм, хто тут головний.

Мікель не соромиться своєї надмірної ваги. Тим паче для свого коханого вона найсексуальніша. Американка сподівається, що її впевненість у собі допоможе іншим пишним жінкам позбутися комплексів і полюбити свої форми.

Мікель Руффінеллі, власниця найгрубших стегон у світі:

- Мені подобається, що я можу дивитися у дзеркало і любити себе такою, якою є. Хочу, щоб великі жінки зрозуміли - аби бути гарною, не треба бути худою, мов подіумні моделі. 

Мікель змогла реалізувати себе в материнстві, а це для жінки - чи не найголовніше. Товстуля любить танцювати зі своїми доньками і для сім'ї вона найулюбленіша та найкраща.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код
головне що вона щаслива а це головне їй можна позаздрити тому що багато людей зараз добиваються щастя а вона щаслива з того що має
юля 28.09.2014, 21:27 ответить

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.