Нагадати пароль | Реєстрація
Четвер, 25 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

На Волині ГАІвці погасили пожежу та врятували жінку

23 січня 2013, 13:51
Дата ефіру/події: Середа, 23 січня 13:51

Волинські ДАІвці перекваліфікувалися на пожежників. Упродовж двадцяти хвилин старанно гасили помешкання селянки, яке зайнялося від перегріву печі, а потім витягали з епіцентру лиха матір-інваліда. Впоралися на відмінно. І навіть отримали подарунки.

Надії Василівні 66 років. У дерев'яній садибі на околиці села Старосілля вона мешкає разом зі своєю матір'ю. Того ранку, розповідає, добряче напалила грубу й подалася до райцентру по пенсійній гроші. Їздила зо три години. Та серце було спокійне, адже залишила 90-річну стареньку з їжею і в теплій хаті. Утім, сталося лихо.

Надія Артемюк, постраждала:

- Бачу дим. Із комина - кругом… Дим іде. То я що зробила? Зробила паніку. Пішла на вулицю, стала до людей йти - подзвонити на пожежну. А якраз трапилися хлопці мені…

Хлопців було двоє. Наряд ДПС якраз вартував на узбіччі сільської траси. На лемент жінки відреагували хутко: кинулися в автомобіль і за лічені хвилини примчали до помешкання.

Сергій Суничук, інспектор УДАІ УМВС України у Волинській області:

- Вогнище десь стояло до півтора метри. Оцінивши ситуацію, викликали МНС, але прийняли активну участь у ліквідації пожежі. Використали вогнегасник, і коли його стало мало, ми застосували підручні матеріали. Це була вода.

Довершили справу міліціянтів професійні рятувальники. Загалом, пожежу ліквідували за  20 хвилин. Тож хату вогонь встиг пошкодити лише зсередини. Збитки мінімальні - згоріло два килими, закіптюжено стіни, посуд, частково знищено долівку. Проте  трагедії запобігли.

Олександр Терещук, керівник УМВС України у Волинській області:

- Розумієте, вони врятували життя людині. Вони діяли професійно і грамотно. Не злякалися. І за такий вчинок потрібно говорити слова вдячності. Вони діяли як справжні офіцери, як справжні чоловіки.

Що не кинули людини в біді, правоохоронцям дякували не лише на словах. За свій мужній вчинок міліціянти отримали заохочення від свого шефа та цінні подарунки.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код
Хлопці справді мужні та відповідальні , але цей факт прояву не байдужості та людяності не помішав звільнити хлопців з роботи бо наче б то не пройшли атестацію. За то той хто проводив атестацію стриляв зі зброї в Луцьку на Києвському Майдані бо в нього галюни були , рахується героєм, який проводить реформи :) щодо цінних подарунків не смішіть :) бо ні яких цінних подарунків не було! була лише грамота ( подяка) до того ж хлопці проходили ротацію в АТО де безпосиредньо приймали участь в бойових діях і це не було аргументом залишити порядних хлопців на роботі як взірцем для молодих колег.
Товариш 11.05.2016, 14:45 ответить

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.