Нагадати пароль | Реєстрація
Субота, 4 травня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

У Києві під виглядом пігулок для схуднення продавали психотропи

25 січня 2013, 21:23
Дата ефіру/події: П’ятниця, 25 січня 21:23

Наркозалежність замість краси. В Києві правоохоронці затримали молоду пару, яка збувала психотропні речовини як піґулки для схуднення. За 5 років роботи вправне подружжя встигло знайти постійних клієнтів і заробити чимало грошей.

Фіточаї, кава для схуднення та диво-піґулки. Усе можна легко придбати на цьому сайті. Зайві кілограми зникнуть, натомість з'явиться наркозалежність! Засоби проти зайвої ваги, які містять небезпечну психотропну речовину сибутромін, збувало київське подружжя. Бізнесвумен, котра й заснувала інтернет-крамницю, зізнається: вже більше семи років сама вживає ці препарати.

Затримана:

- Пока худела, естественно, результат налицо, потом мама начала худеть, потом тетя, сестра. И потом подружки начали.

Приохотивши більшість рідних до піґулок, які давали бажаний результат, кияни вирішили допомогти вже сотням людей. Створили інтернет-крамницю, через яку і збували товар. 

Затримана:

- Я зла никому не желала, и не хотела заработать на чьих-то слезах. Мне нравились восторженные возгласы, о ура! Я влезла в джинсы пятилетней давности.

Засоби для схуднення дійсно прибирали зайві кілограми, а ще додавали бадьорості та поліпшували настрій. Проте, клієнтки навіть не підозрювали, що вживають психотропну речовину, дія якої завдає вбивчої шкоди внутрішнім органам і спричиняє психічні розлади.

Андрій Мухоморов, лікар-нарколог:

- При попытке уйти от данной группы медикаментов развивается самый настоящий наркотический синдром отмены. Как показала практика, у многих аппетит принимает такие фантастические размеры, что организм начинает безразмерно принимать, потреблять пищу, что наносит еще один удар по организму и восстанавливает вес иногда даже с избытком.

В квартирі затриманих правоохоронці виявили майже 10000 пігулок вартістю у 150 000 гривень.

Іван Пономарьов, заступник керівника Управління ГУМВС України в м. Києві:

- На разі за даним фактом розпочате кримінальне провадження за ознаками статті 307 Кримінального кодексу України. Покарання за даною статтею передбачено до 12 років позбавлення волі.

Тепер свою вину порушники визнають. Проте запевняють - за роки торгівлі чудодійними піґулками жодної скарги від своїх клієнтів не почули.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.