Нагадати пароль | Реєстрація
Четвер, 25 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

На столичній Троєщині палав автомобіль

31 січня 2013, 09:26
Дата ефіру/події: Четвер, 31 січня 09:26

Кілька десятків людей дивом не постраждали в Дніпровському районі Києва. Припарковану просто під вікнами багатоповерхівки машину хтось облив бензином і підпалив. Від страшного вибуху мешканців урятував щасливий випадок.

- Іду та й зайшов як раз. Ни хрена себе!

Вигорілий залізний скелет, купа сажі та розбитого скла - все це ще напередодні увечері було новенькою іномаркою. Пожежа, що знищила авто, почалася серед ночі під вікнами багатоповерхівки.

Любов, мешканка м. Києва:

- В квартире у меня свет, такой яркий, я встала, смотрю - а машина впереди горит. Высоко, прямо аж до деревьев. Думала, что у меня окна все повыбивает.

Перелякана жінка кинулася до телефона. Пожежники прибули за лічені хвилини, та врятувати елітну машину було годі. Кажуть, не рвонуло лише тому, що в машині був повний бак.

Микола Гайдай, керівник відділу Управління цивільного захисту в Деснянському районі м. Києва:

- Сталася пожежа автомобіля ТОЙОТА РАВ-4. По прибуттю автомобіль був уже охоплений вогнем. Орієнтовна причина пожежі - занесення стороннього джерела запалювання, тобто підпал.

На обгорілих залишках японця - сліди від запальної суміші. Зловмисники діяли тихо й акуратно - машина ночувала неподалік віконця консьєржки, але нічого підозрілого пильна жінка не чула.

Любов, мешканка м. Києва:

- Это моей подружки из 47 квартиры. Она никому дорогу не переходила. Я щас ей порзвонила, а она вообще в расстроенных чувствах. Разговаривать не может.

- А чем она занимается?

- Работает, да и работает себе.

Хто ж зазіхнув на сусідське добро вартістю тридцять тисяч зелених - головна тема обговорення для місцевих.

Володимир Григорович, мешканець м. Києва:

- А как вы думаете, зачем палят?

- Из за мести может быть кто-то пришел. Ведь рядом же сколько машин, а запалили эту машину почему-то одну. Шо можно еще предположить? Нехай милиция занимается.

Та з версією про помсту погоджуються не усі. На думку інших співрозмовників "Свідка", невідомого палія могло дістати те, що вузенька вуличка завжди захаращена.

- Це тут уже не в первий раз. Раз уже палили коло цього дому.

Наталя Василівна, мешканка м. Києва:

- Года наверное три назад у нас Запорожец старый, который был ничейный, он горел. Скорее всего, это сделали те, кто хотят, чтоб на стоянке были машины.

Хто й чому знищив машину - тепер мають дізнатися правоохоронці. За фактом пожежі вони вже розпочали власну перевірку і поки нічого не коментують. Лише повідомили, що від  початку 2013-го на Троєщині це вже другий автопідпал.На столичній Троє

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код
соседку зовут не Любовь,а Людмила
виталий 31.01.2013, 09:50 ответить

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.