Нагадати пароль | Реєстрація
Неділя, 6 жовтня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

У Луганську спіймали сутенера з Росії

5 лютого 2013, 22:56
Дата ефіру/події: Вівторок, 5 лютого 22:56

Російського сутенера затримали на Луганщині. Заскочили, коли відряджав повій до Санкт-Петербурга. Трьох дівчат звідник знайшов у Інтернеті. Запропонував роботу і приїхав по них в Україну.

Найстаршій із повій - 27. Наймолодшій - 16. Дівчата кажуть, що мріяли про добрі заробітки. І пропозиція отримувати від тисячі гривень щодня надійшла з Санкт-Петербурга. В павутинні познайомились з Андрієм, і він повідомив умови.

Віолетта, повія:

- Он рассказал, что работа будет состоять в оказании платных услуг, т.е занятие сексом, проституцией. Мы будем с каждого клиента получать 3 тысячи рублей. 50% - его, 50% - наши.

Коли дівчата погодилися заробляти своїми тілами - сутенер приїхав у Луганськ, щоб обговорити всі деталі. Зустрівшись із гостем, двоє містянок вирішили рушати на заробытки одразу - того самого дня. Проте встигли лише придбати квитки.

Віталій Тарасов, заступник керівника відділу УМВС України в Луганській області:

- Было принято решение о недопущении вывоза за пределы Украины гражданок Украины на территорию РФ и при посадке в поезд Луганск-Санкт-Петербург подозреваемый был задержан.

Разом із росіянином на вокзалі затримали й повій. Їм тепер загрожує штраф. Сутенер же затримається в Україні на кілька років. Продавцеві полунички доведеться сісти за ґрати на термін до 10 років.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.