Нагадати пароль | Реєстрація
Неділя, 6 жовтня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

Повії допомогли кременчуцьким правоохоронцям затримати маніяка

6 лютого 2013, 20:52
Дата ефіру/події: Середа, 6 лютого 20:52

Повії допомагають правоохоронцям! На Полтавщині, в Кременчуці, нічні метелики вивели оперативників на слід серійного гвалтівника. Тижнями невідомий маніяк наганяв на місцевих мешканців страху - встиг скривдити шістьох жінок.

Місто може спати спокійно. Правоохоронці запевнили - Кременчуцького маніяка затримано.

Андрій Миронов, прокурор Полтавської області:

- Всі 6 злочинів розкриті, немає ніяких сумнівів в скоєнні злочинів особою, яка затримана. Тому що є безперечні докази його вини.

Різні райони міста, жінки молоді і старші, поглумився, побив, пограбував… Аналізуючи свідчення постраждалих, оперативники дійшли висновку: не нажива і навіть не фізичні втіхи спонукали нападника.

Андрій Миронов, прокурор Полтавської області:

- Він мав усі можливості схопити сумку, яка була поруч з жінкою, але він завдавав тілесних ушкоджень тривалий час, тобто ми мали психологічний портрет злочинця, який, скажімо так, "женоненависник".

Через тижні марних розшуків допомогли правоохоронцям повії. Одна з нічних працівниць розповіла про несамовитого клієнта. Чоловік запросив жінку додому й годинами знущався. Поведінка та сама. І в оперативників вже й адреса маніяка.

Микола Михайлюк, керівник управління УМВС України в Полтавській області:

- Були зроблені засідки з використанням співробітників Беркуту, співробітників карного розшуку і, скажімо так, на живця, ця людина була затримана і доставлена в подальшому к слідчому.

26-річний рецидивіст. Півроку як вийшов на волю. Навіть сім'ю намагався створити - зійшовся з жінкою. Зустрічав її з нічних змін, та інколи з дому виходив раніше, аби встигнути поглумитися з чергової жертви. Нині всі свідчення скривджених зловмисник, не криючись, підтвердив. Найближчим часом матеріали слідчі передадуть до суду. Маніякові загрожуватимуть 12 років суворого режиму.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.