Нагадати пароль | Реєстрація
Понеділок, 7 жовтня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

Замість краси горлівські мешканки набули проблем

7 лютого 2013, 22:34
Дата ефіру/події: Четвер, 7 лютого 22:34

Страшні уколи. Горлівські правоохоронці закрили нелеґальний салон краси. Жінки, які звернулися по послуги тамтешніх косметологів, гарнішими не стали, натомість мають клопіт.

Позбутися зморшок, помолодшати. Саме такі дива обіцяли в центрі краси, куди звернулася Анжела. Знайшла його не сама, а за рекомендацією подруги. До того ж, ціна була приваблива - 1400 гривень.

Анжела Дрогомир, постраждала:

- Я делала в первый раз, я не знаю, как это должно было происходить. Обещали минус 15 лет будет эффект, но это совершенно нет, какая была, такая и осталась. Ну дело в том, что у меня до сих пор - отечность спала, но есть болезненные ощущения с правой стороны, головные боли есть, и зрение намного ухудшилось.

Іншій постраждалій, можна сказати, поталанило. Вона принаймні не поплатилася здоров'ям.

Марина Жданова, постраждала:

- Зашли в квартиру, мне показалось, странное что-то. Во-первых, запах, навешано что-то и женщины лежали, обвернутые в чем-то, закрученные. Сошлись на том, что есть укол, который делается единоразово на 4 месяца. Какая-то кислота, я не помню, но у нее этого укола нет, его нужно заказать. Через день я приехала, привезла деньги и все. На этом все закончилось.

Отримавши гроші, хазяйка припинила відповідати на телефоні дзвінки і кудись зникла. Тоді пані Марина звернулася до міліції. Правоохоронці перевірили вказану адресу.

Алла Борових, керівник прес-служби Горлівського МУ міліції:

- В ходе санкционированного обыска данного объекта были обнаружены и изъяты медицинские препараты, происхождение которых устанавливает экспертиза. В ходе обыска были обнаружены еще небольшое количество наркотических средств, которые тоже направлены на экспертизу.

Міліціянти зафіксували факт у єдиному реєстрі досудових розслідувань і тепер розшукують інших постраждалих від дій аферистки. Вони також з'ясували, що коректоркою зовнішності працювала 42-річна наркоманка, яка не мала медичної освіти й документів для надання відповідних послуг. Правоохоронців і професійних косметологів дивує наївність співгромадянок.

Євген Шахов, косметолог:

- Когда мы заболели чем-то инфекционным, мы идем лечить ангину в больницу, там чисто, стерильно, персонал. Почему приходит в голову делать процедуры, связанные с коррекцией внешности, на кухне на коленке либо в парикмахерской - это большой вопрос.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.