Нагадати пароль | Реєстрація
Середа, 8 травня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

У Києві біля наливайки жорстоко вбито жінку

9 лютого 2013, 01:26
Дата ефіру/події: Субота, 9 лютого 01:26

Жорстоке вбивство на столичній Троєщині. Вночі 55-річна жінка пішла до цілодобового кіоска, а додому вже не повернулася. Вранці її тіло знайшли на подвір'ї багатоповерхівки, поблизу спортивного майданчика.

Ірина Винокурова, кореспондентка:

- Вночі жінка на кілька хвилин вийшла до цілодобового кіоску. Біля нього начебто з кимось посварилася. А вже зранку її знайшли мертвою у дворі власного будинку, всього за кілька метрів від того самого кіоску.

Тіло виявили отут - між крамницею та спортивним майданчиком. Загибла була геть гола.

- Роздіта була, лежала в одному сапогу. Так люди розказували.

У нещасної зламані шийні хребці. Ані прикрас, ані речей нападник не взяв. Сусіди в будинку шоковані. Люди кажуть - ймовірно, нелюда-вбивцю вона зустріла саме біля кіоска.

- Нормальна жінка, работала, на хорошем счету, нормальна сім'я, діти. Найшли, вона там лежала, позвонили в міліцію.

Після цього випадку мешканці і так неспокійної Троєщини взагалі бояться ходити вечорами. Кажуть - за останні місяці на вулицях за різних обставин вбито не одну людину.

Людмила, мешканка м. Києва:

- Водітеля зарізали, таксиста, потом оце в нас, потом на Каштановій дворніка. Ну там зразу найшли, там малолєткі його вбили. Зараз стало страшно, жутко, свет виключається, темно.

Такий розквіт злочинності місцеві мешканці пов'язують з великою кількістю кіосків і розливайок - вони буквально на кожному кроці. Алкоголь тут продають цілодобово. Тому здебільшого вночі біля них гуртується чимало пияків, від яких можна чекати чого завгодно.

- Круглосуточно разлівайки працюють. Такого бардака не було в жизні, ні при комуністах не було, ні даже при Кучмі.

- Они вечно на скамейках сидят, сделали еще дополнительные, еще на площадке сидят.

Втім, ані місцевим правоохоронцям, ані районній владі до генделиків байдуже - скаржаться люди. Столична міліція вбивства жінки на Троєщині не коментує. Бо злочинця поки не знайшли.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.