Нагадати пароль | Реєстрація
Понеділок, 20 травня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

На Київщині студентка коледжу зарізала жінку

11 лютого 2013, 23:43
Дата ефіру/події: Понеділок, 11 лютого 23:43

Кривавий злочин скоєно на Київщині. 16-річна дівчина пошматувала ножем 45-річну жінку в Ірпені. Спочатку подруги спокійно розпивали горілку на сходах у під'їзді багатоповерхівки, та потім почали сваритися. Якоїсь миті молодша схопила ножа.

Василя Володимировича приблизно о п'ятій ранку розбудили несамовиті крики. Чоловік вибіг із квартири перевірити, що сталося. Й ледь не зомлів - на сходах лежала закривавлена жінка.

Василь Володимирович, свідок:

- Я спустився, ось головою вона сюда вниз лежала, ногами вверх, була одягнута в куртке, куртка розтегнута була, в футболке, футболка задрана сюда вверх і з дирками в животі.

Біля незнайомки, що вмирала, вовтузиться якась дівчина. Та вона не намагалася допомогти бідоласі, навпаки - поливала водою сходи, щоб змити кров.

Василь Володимирович, свідок:

- Та лежить, та затирає, ну воду порозливали тут, мили все. Тут вся вода була, водою залита ступеньки всі, вона щось плакала, брела щось таке.

Щойно дівчина угледіла стороннього - кинулася навтьоки. Щоправда, потім знову повернулася, уже з якимось хлопцем.

Василь Володимирович, свідок:

- Вони поднялись, вони виключили по етажу свєт, коли вони вийшли з етого самого, я фонариком в лицо, вона так раз, глянула на мене, потом спиною повернулась.

У цей час до місця злочину вже їхали правоохоронці та швидка, яких викликав свідок. Тож парочка далеко не втекла. Шоковані злочином мешканці будинку розповідають: 45-річна жінка і 16-річна дівчина зустрілися на вулиці. Й одразу вирішили обмити знайомство.

Марина Борисполець, кореспондентка:

- Чому вбивство сталося саме в цьому підїзді, мешканці будинку не знають. Утім, припускають: все через те, що сюди може зайти будь-хто, адже домофон не працює.

При горілці просиділи мало не півночі. Далі ж розмова про життя переросла у сварку. Якоїсь миті слів молодшій забракло, тож вона вхопила ножа й завдала співрозмовниці шість ударів.

Марія Василівна, мешканка м. Ірпеня: 

- В шее была одна дыра, и кофточка задрата, и три дырки в этом, а фактически шесть дыр.

Які спільні інтереси були в дорослої з неповнолітньою - невідомо. По загиблій залишилося двоє дітей. З чоловіком жінка розлучилася. Про дівчину ж, що навчається в коледжі, розповідають різне. Кажуть, підліток - не взірцевий. Може інколи прогуляти уроки чи запізнитися. Але інших зауваг викладачі до неї не мають.

Вікторія Сова, куратор групи:

- Если были такие моменты, она там могла прогулять, ну день там где-то её не было, вызывались родители, они приходили, отзывались, ничего сказать не могу, со своей стороны говорили, что ом тяжело с ней справляться, что они обращались к психологу.

Правоохоронці ж справи неповнолітньої душогубки не коментують. Відомо лише, що розпочали кримінальне провадження за статтею  - умисне вбивство.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код
Так ее поймали?

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.