Нагадати пароль | Реєстрація
Четвер, 9 травня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

У центрі столиці пограбоване банківське відділення

13 лютого 2013, 22:16
Дата ефіру/події: Середа, 13 лютого 22:16

Непатріотичне пограбування банку скоїли в столиці. Нападник відмовився брати гривні - зажадав тільки доларів. Касирка гроші віддала, бо злочинець погрожував пістолетом.

Перше цьогорічне пограбування банку у столиці! Та ще й яке нахабне: просто серед білого дня й майже в центрі Києва. Обібрано оце молоде відділення.

- Да они открыли месяца 3, не больше.

Чоловік зайшов у приміщення десь о пів на третю. В чорному одязі, шапці та окулярах. Із сумки витяг пістолета. Чималого, з коротким дулом. Касирці наказав віддати гроші. Поточнив - без національної валюти. Тільки долари. Жінка не ризикувала - вийняла банкноти. Грабіжник поклав їх до сумки і спокійно вийшов.

Олена Ткаченко, кореспондентка:

- На вулиці Кіквідзе досить багато різних банків, більшість - з іменем, але грабіжник чомусь вибрав малознайомий, вочевидь, здогадувався про наявність в касі готівки і знав, що там немає охорони.

Під час пограбування у фінустанові були лише троє представниць прекрасної статі. Жодного охоронця, сама тривожна кнопка, виведена на пульт однієї з приватних охоронних структур. Утім, затримати злочинця гарячим слідом не вдалося. Навіть кінологам.

Ігор Михалко, керівник відділу ГУ міліції м. Києва:

- Розпочате слідство, правоохоронці звертаються до всіх свідків: будь-ласка, телефонуйте на номер 102. Приблизно на вік - 35-40 років, зросту 173-175 см, одягнений в чорне пальто, темні штани.

За будь-яку корисну інформацію банк гарантує грошову винагороду. Обіцяють і анонімність.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код
Комментарий удален

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.