Нагадати пароль | Реєстрація
Субота, 27 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

Криворізькі МЧСники врятували шістьох людей

13 лютого 2013, 23:32
Дата ефіру/події: Середа, 13 лютого 23:32

Через коротке замкнення в холодильнику дотла вигоріла квартира у п'ятиповерхівці в Кривому Розі. З вогняної пастки врятували шістьох людей, одна дитина надихалася чадним газом і нині в лікарні.

Пожежа спалахнула о пів на першу ночі в будинку на вулиці Тесленка. Дорослих, які міцно спали, розбудила налякана дитина.

Лариса, постраждала:

- Она услышала, как появились хлопки. Сначала нас разбудила. И муж подбежал, этот самый, хотел, взял ведро с водой.

Спроби самотужки приборкати вогонь виявилися марними. За лічені секунди димова хмара оповила не лише прилеглі оселі, а й весь під'їзд. Трагедії вдалося запобігти завдяки професійним діям вогнеборців та допомозі відважних сусідів.

Ольга, сусідка:

- И сразу же на балкон, поняли, что горим. Увидели соседку в окне, дым полыхал у неё из окна. И мужу пришлось её вытаскивать на наш балкон. Потом ждали уже МЧСников наших. Спасибо им огромное. Буквально в течении 3-4 минут они подъехали. Быстренько нас сняли, спасли, как говорится, жизнь нам.

Світлана Чередниченко, співробітниця ТУ МНС м. Кривого Рогу:

- Всего было эвакуировано со второго этажа 3 человека и с третьего 3 человека. То есть в общей сложности 6 человек было спасено.

Проте постраждалі є.

Світлана Чередниченко, співробітниця ТУ МНС м. Кривого Рогу:

- Ещё до прибытия пожарно-спасательных подразделений семья с четвёртого этажа, у которой есть ребёнок 2006 г.р., самостоятельно по лестничной площадке решила спуститься вниз. В результате чего ребёнок надышался продуктами горения и был направлен в 8-ю горбольницу.

Нині життю малого нічого не загрожує. За кілька днів разом із матусею хлопчик повернеться до дому.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код
Комментарий удален

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.