Нагадати пароль | Реєстрація
Субота, 27 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

У Вінниці вбивця повернувся на місце злочину

14 лютого 2013, 22:53
Дата ефіру/події: Четвер, 14 лютого 22:53

Вбивцю, який повернувся на місце злочину, затримали у Вінниці. Замордувавши свою співмешканку, чоловік добу ховався в підвалі. А потім повернувся до квартири, аби поцікавитися, що з жінкою.

Тіло тридцятидев'ятирічної вінничанки у квартирі знайшов її батько. Господині проламали голову. У злочині одразу запідозрили співмешканця хазяйки. Поки міліція прочісувала всі вокзали та генделики, перекривала виїзди з області, п'яний убивця спав в одному з міських підвалів. Коли протверезів, вирішив перевірити: як там його кохана? І спокійно рушив до оселі, де тривали слідчі дії.

Підозрюваний:

- Я прийшов, хотів подивитися, може вона не померла, може, мені показалося, я хотів подивитися і там якраз оперативники були.

Вже у відділку затриманий зізнався: того фатального вечора побив співмешканку з ревнощів. Про скоєне шкодує, але все одно звинувачує жінку. Мовляв, вона сама його спровокувала.

Підозрюваний:

- Я навіть просто не знаю, як це таке найшло на мене, це вже черезчур таке найшло, я себе вже точно не контролірував, не то що вбити я не хотів, даже не думав, що я можу її вбити.

Та попри всі виправдовування, чоловіка посадовлять за ґрати. За фактом навмисного вбивства підозрюваному загрожує до 15 років ув'язнення. 

Юрій Куций, керівник Вінницького МВ міліції:

- По даному випадку порушена кримінальна справа за ст. 115, даний громадянин поміщений до ІТТ.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.