Нагадати пароль | Реєстрація
Неділя, 6 жовтня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

У Дрогобичі молодик намагався повіситися під вікном коханої

17 лютого 2013, 20:52
Дата ефіру/події: Неділя, 17 лютого 20:52

Трагедія в день закоханих. У Дрогобичі молодик наклав на себе руки просто перед вікнами своєї обраниці. Видерся на горище, розташоване над квартирою дівчини, й намагався повіситися. Та так, щоб вона побачила тіло у вікні. Проте телефонний кабель не витримав, і самогубця впав із висоти п'ятого поверху. Бідолашний розбився перед очима в десятків свідків.

Опівдні святковий настрій продавчинь у крамницях, розташованих на першому поверсі житлового будинку, зіпсувала моторошна подія. Просто перед вікнами упав молодик. Коли жінки до нього повибігали - він був мертвий. Подейкують - наклав на себе руки через нерозділене кохання до місцевої дівчини.

Світлана, свідок:

- Казали, що дівчина тут живе. Прийшов хлопець до неї, а як там було, чому - не можем сказати. То тре тої дівчини питати. Все, що бачили - що він вже лежить. Все.

Запитати не вдалося - журналісти Свідка не застали мешканки вдома. Сусіди подейкують - так само ніхто не відчинив дверей, коли кавалер прийшов із квітами привітати кохану зі святом, а заодно помиритися. Вони зустрічалися 2 роки, але посварилися. Сусідка Наталя каже - зіткнулася з молодиком, коли він заходив у під'їзд.

Наталя, мешканка м. Дрогобича:

- Ну ми йшли десь біля 10 години, а то сталося десь біля 12-ї. Ну там казали, наскільки я чула, що він чи хотів повіситися, і тут якісь дівчата на п'ятому поверсі знімали квартиру, якась Аня там, і так як би ті Ані він написав передсмертну записку. Ну середнього зросту, худий, нормальний, так як всі хлопці. Нічого такого, щоб по ньому можна було сказати, нічого такого не було.

Відсутність коханої вдома дивно подіяла на кавалера. Він видерся на горище й намагався повіситися на телефонному кабелі - так, щоб тіло висіло перед вікном дівчини. Проте дріт не витримав, і самогубця полетів донизу.

- Десь півтора години, поки експерти приїхали. Потім тато приїхав, вже його забрав.

- А дівчина ця підходила, не бачили?

Перед смертю молодик залишив під дверима коханої букет ромашок і прощальну записку. Правоохоронці перевірили всі обставини й ознак злочину не виявили. Факти свідчать про те, що 30-річний чоловік пішов із життя добровільно.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.