Нагадати пароль | Реєстрація
Субота, 12 жовтня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

У Криму дитяча сварка вклала одного з учасників у лікарню

20 лютого 2013, 22:06
Дата ефіру/події: Середа, 20 лютого 22:06

Після звичайної дитячої сварки четвертокласник потрапив до лікарні з діагнозом черепна травма, струс головного мізку й компресійний перелам хребта. Все це результат удару портфелем по голові. Дев'ятикласник, що вдарив меншого, тепер під слідством.

Конфлікт між школярами почався на зупинці автобуса, який мав відвезти дітей з села Нового життя після уроків додому.

Ігор, свідок:

- Заходим в автобус, а Аркаша ему сзади на куртку плюнул. Асан сел, я говорю, Асан, тебе на куртку плюнули. Он снял, посмотрел, сел рядом с Аркашей, раз плюнул на него. Сидим, вроде все успокоилось, а у Аркаши сдвиг или что, он резко на него накинулся и начал бить. Аркаша Асана.

Вчитель, який супроводжував дітей, розборонив задирак і посадив їх якнайдалі одного від одного. До села доїхали спокійно. На зупинці ж, коли хлопці вийшли, знову гайда сваритися.

Асан, школяр:

- Мы потом вышли из автобуса, я его один раз пустым портфелем сразу с остановки ударил и пошли домой все. Он еще взял камни и начал в меня кидать.

- А кулаками ты не бил?

- Нет!

Підтверджують розповідь дев'ятикласника й свідки.

Ігор, свідок:

- Он один раз его портфелем ударил!

А ось рідні четверокласника Аркадія кажуть інше.

Уляна, бабка постраждалого школяра:

- Пришел мой внук со школы и сказал, что его побили. Он, говорит, бил меня поначалу портфелем, а потом, говорит, кулаком бил. Он по-зверски его избил.

У Джанкойській лікарні 10-річному Аркадію поставили діагноз: черепно-мізкова травма, перелам шийного відділу хребта. Подію тепер розслідує міліція.

Тетяна Булигина, помічник керівника Джанкойського МВ міліції:

- Данный факт занесен в единый учет, по нему возбуждено уголовное производство. Первоначальная квалификация ч.1, ст. 122 УК Украины - это причинение средней тяжести ТП.

У школі, де вчаться дітлахи, також розслідування. Догани вже дістали класний керівник і вчитель, який супроводжував учнів в автобусі. В селі також тільки й говорять, що про цю подію. Люди не вірять, що таких тяжких травм Аркадію міг завдати крихкотілий, хоча й старший Асан. Більшість чомусь вважає винуватцем бійки саме молодшого школяра.

Світлана, мешканка села Нового життя:

- Мальчик скандальный. Было такое, что и в племянника кинул вот таким булыжником в голову.

Ігор, свідок:

- Вечно с ним какие-то проблемы, то с теми дерется. То с теми.

Всі крапки над "і" повинні розставити правоохоронці. На щастя, 10-річному Аркадію вже ліпше, його незабаром випишуть. А 14-річному Асану залишається чекати, чим закінчиться слідство. Та хай якими будуть висновки, історія стане хлопцям наукою на все життя.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.