Нагадати пароль | Реєстрація
Неділя, 6 жовтня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

В Донецьку випадкова коханка пограбувала чоловіка та травмувала його дружину

20 лютого 2013, 23:38
Дата ефіру/події: Середа, 20 лютого 23:38

Сумний анекдот. Повертається жінка додому, а там її чоловік з коханкою. Господар від розбірок утік, суперниць покинув самих. Поки зважувався на вибачення, партнерка його обікрала, а дружину ледь не вбила.

Розваги з коханкою змусили хазяїна забути про все. Навіть про дружину, з якою посварився тієї ночі. Та раптом, у розпалі втіх, жінка постукала у двері квартири. Далі все було як у тому анекдоті.

Постраждала:

- Он увидел меня, испугался, убежал, а эта женщина осталась здесь.

- С какими словами убежал?

- Та ни с какими. Он испугался, по-моему, даже дар речи потерял.

А ось коханка не розгубилася, бо знала: найліпший захист - напад. Поки дружина очунювала від шоку, розбила об її голову вазу. Після удару нещасна то приходила до тями, то знову провалювалась у небуття. Останнє, що пам'ятає - звабниця прив'язала її до батареї, а сама втікала через балкон саморобною мотузкою з простирадл.

Постраждала:

- Я закрыла балкон, успела, ей пришлось самой слазить, а здесь вещи все стояли. То, что у нее было в карманах, это два моих телефона и позолоченные часы мужа. Это она успела вынести. Я ничего не могла сделать, я была без сознания, у меня было очень много крови.

Жінку, яка спускалася мотузкою з 4-го поверху, помітила двірничка. Шокована прибиральниця зателефонувала в міліцію.

Олена Шилова, двірничка:

- Нормальный человек не может спускаться с четвертого этажа по простыням. Значит, что-то наделала.

Екстремалці далеко втекти не вдалося. Її затримали гарячим слідом біля будинку. Нині звабниця свідчить. Жінці за розбійний напад загрожує від 3 до 7 років ув'язнення.

Віталій Павлов, слідчий Калінінського РВ міліції м. Донецька:

- В райотделе у нее были изъяты похищенные вещи, которые подозреваемая хотела продать, а вырученными средствами распорядится по своему усмотрению.

Цей злочин не перший у житті молодиці. Раніше її тричі засуджували, тож життя за ґратами для неї звичне. А ось коханець, через якого й заварилася каша, від агресивної коханки відхрестився - попросив вибачення у дружини і тепер усіляко сприяє її одужанню.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.