Нагадати пароль | Реєстрація
Четвер, 16 травня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

На Прикарпатті молодик за один день встиг напасти на стареньку та пограбувати крамницю

21 лютого 2013, 22:09
Дата ефіру/події: Четвер, 21 лютого 22:09

Спочатку спробував задушити пенсіонерку, а потім обібрав крамницю з товарами для мерців. У Городенці на Прикарпатті правоохоронці затримали 23-річного мешканця, що за один день поставив на вуха весь район.

Він бив її по голові, стискав горло, повалив на ліжко і вимагав віддати гроші. Жертвою молодика стала вісімдесятирічна мешканка прикарпатського села Серафинців.

Ганна Йосипівна, постраждала:

- Я двері втворєю, а двері сінні вже втворилися, а він до хати, ймив, не пускає мене, де гроші, рот затикає, аби я не дихала, я кажу, я не маю грошей, лиш мала в хустинці пару рублів, та й даю йому, кажу - більше не маю грошей, мала-м на цвинтарі робити пам'ятник на свого тата…

Жінка якось спромоглася вибратися з будинку й кинулася до сусідів по допомогу. Проте нападник її наздогнав.

Ганна Йосипівна, постраждала:

- Рвуся, аби він мене не пустив до хати, бо в хаті він мене буде мордувати. І кричу, він мене головою до цементу, за горло ймив, я вже душуся, за горло тримає, аби я не дихала, я вже стала так як нежива.

Крики старенької сусіди таки почули. І викликали дільничного. Він одразу запідозрив місцевого уродженця, який раніше уже мав клопіт із законом. У підозрюваного вилучили мобільного постраждалої та гроші. А на подвір'ї пенсіонерки знайшли й телефона злочинця, що його кривдник загубив під час нападу. Водночас до міліції надійшов інший сигнал - про пограбування салону ритальних послуг. Згодом з'ясували - грабіжник встиг побувати й там.

Михайло, постраждалий:

- Розбив наружну шибку, потім відігнув прут на решотці, витягнув цю шибку, і сам заліз в магазин. Поліз до столу, де в нас гроші були, потім забрав сумку із документами дружини і втік.

Тепер розбійника тримають під вартою. Зважаючи на попередні кримінальні "подвиги" молодика, в нього попереду кілька років життя за гратами.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.