Нагадати пароль | Реєстрація
Субота, 27 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

На Одещині жінка викинула новонароджену на смітник

26 лютого 2013, 00:00
Дата ефіру/події: Вівторок, 26 лютого 00:00

Народила й викинула собакам. Моторошний злочин - на Одещині. На звалищі неподалік міста Ананьїва знайшли пошматоване тільце немовляти. Місцевий житель забрав його в собак.

На справжнє жахіття натрапив оцей чоловік. Він саме повертався з роботи. Йшов узбіччям дороги повз стихійне звалище. Увагу привернула дивна поведінка зграї собак. Цуценята гризлися за щось, великі пси стояли поряд і гарчали. Генадій наблизився й отетерів.

Генадій, свідок:

- Вот кульок, за ним бул ребенок, и собаки его тянули в ту сторону. Вообще внутренности з'їли ті цуценята, п'ятеро їх було. А дитина там лежала, новонароджена, сказали експерти. Викидають тут, бач, все. Собаки прибігають. Прийшли, а замість мусора дитина оказалась тут.

Біля крихітного тільця знайшли пакета з-під прального порошку. Саме в нього й поклала мати дитинку. Там  був і касовий чек, який і допоміг викрити матір-зозулю. Нею виявилася тридцятирічна жінка, котра вже має двох дочок - шести й чотирьох років. Для її сусідів звістка про трагедію стала справжнім шоком. Такого від молодиці ніхто не очікував.

Борис Дроїм, сусід затриманої:

- Девка симпатичная, грудастая, ходовая. Один муж ушел - она тут же другого нашла. Второй ушел - она третьего нашла. Ну я не мог бы подумать, что такая жестокость.

Як покарають жінку, залежить від того, народилася дитинка живою чи вже мертвою.

Віталій Каптур, керівник відділу Ананьївського РВ міліції:

- Призначена експертиза, результати якої будуть повідомлені після судово-медичним експертом. Мати дитини, доки немає результатів, знаходиться за місцем мешкання. Як тільки будуть проведені всі необхідні слідчі дії, до неї будуть прийняті необхідні міри.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.