Нагадати пароль | Реєстрація
Середа, 26 червня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

На Івано-Франківщині вигороджують інспектра ДАІ, який скоїв ДТП та втік

27 лютого 2013, 23:14
Дата ефіру/події: Середа, 27 лютого 23:14

Інспектор ДАІ скоїв ДТП на Івано-Франківщині. Двоє чоловіків, що буксирували транспорт, стояли на узбіччі траси. Раптом в їхні машини врізався легковик. Після скоєного винуватець пригоди втік.

Водії пошкоджених автівок із травмованими головами й кінцівками в лікарні. Утім швидку до постраждалих викликали інші учасники дорожнього руху. Свідки пригоди розповіли: пасажирка однієї з побитих машин попросила допомоги у винуватця зіткнення, та він мовчки втік з місця пригоди.

Олег Кіпер, заступник прокурора Івано-Франківської області:

- Вона його попросила викликати допомогу і викликати працівників міліції, однак він ніяк не зреагував і покинув місце злочину.

За інформацією прокуратури, за кермом був співробітник одного з районних відділів ДАІ. Проте в обласному управлінні Державтоінспекції цю інформацію заперечують.

Мирослава Белдик, старший інспектор УДАІ в Івано-Франківській області:

- Працівника ДАІ, офіційних даних немає у мене, що він був на місці події і він вчинив це ДТП.

В управлінні також запевняють, що аварію спричинив чоловік похилого віку, який ніколи не працював в органах. А ось його син там працює.

Микола Кульпа, батько підозрюваного:

- Він не їхав. Я їхав за рульом, зі мною був ще якийсь хлопчина, я не знаю, де він тоже дівся, я його підібрав.

Та ці слова заперечують свідки ДТП. Люди кажуть: кермував молодик. За фактом дорожньої пригоди розпочате кримінальне провадження. Винуватця зіткнення, якого описують самовидці, розшукують.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.