Нагадати пароль | Реєстрація
Субота, 4 травня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

На Миколаївщині жорстоко вбили пенсіонерку

28 лютого 2013, 00:09
Дата ефіру/події: Четвер, 28 лютого 00:09

Моторошний злочин скоїли на Миколаївщині: в селі Новогригорівці з неймовірною жорстокістю вбили 77-річну жінку. Старенькій ламали кістки, її різали, і врешті підпалили… ще живою. Все - заради кількох сотень гривень. Місцеві пенсіонери неабияк налякані.

Триста душ населення, здебільшого пенсіонери. Усі укріплюють вікна, лагодять замки. Тихе село стало небезпечним.

Валентина Михайлівна, мешканка с. Новогригорівки:

- Син у мене в хаті, а я в кухні живу, і то я боюся, щоб хтось не прийшов і не стукав, але я не відкрию двері, хай шибки вибиваюсь, а я качалку візьму, дам по голові і нехай судять потім чи що?

Шокувала людей смерть сімдесятисемирічної жінки. Пенсіонерка мешкала сама у віддаленому будинку. Щодня навідати бабусю приходив онук. Того ранку крики 21-річного парубка переполохали все село.

Олег Лисенко, сусід загиблої:

- Внук пришел, пытался разбить здесь стекла, он кричал, бабулю звал, дым шел из окна, побежал ему на помощь, хотели вытащить ее, открыли двери, а дым шел.

Сусіди за відра й гайда гасити, примчали й пожежники. З хати винесли обгоріле тіло господині. Руки й ноги зв'язані. Проламані груди, порізи, забиття. Хто так закатував стареньку - здогадалися одразу. Недоброї слави в селі вже давно зажили двоє молодиків.

Наталя Красникова, сусідка загиблої:

- Я не раз їх бачила на дискотеках, приходять з пивом, де можна брати гроші - ніхто з них не працює. Один сидів, другий прийшов накурений, він себе неадекватно веде.

Поквапом зпаковані валізи, квитки до сусідньої області - та рейсовим автобусом 25-річні молодики не доїхали, повернулися додому вже в кайданках. Розповісти свою версію подій погодився лише один.

Затриманий:

- Я прийшов після дискотеки до Жиріка п'яний, думали, де грошей взяти. Он говорить: в бабки той, живе сама, має бути не менше 5 тисяч.

Юрій Лостик, керівник Вознесенського МВ міліції:

- В 4 утра они пришли к данной гражданке, постучались, она открыла им двери, данные граждане нанесли ей изначально ножевое ранение в ногу, потом в область живота. После чего стали ее избивать и требовать деньги.

Запропоновані господинею 100 гривень гостей лише розлютили. Після кількох ударів по голові жінка знепритомніла, але душогубів це не зупинило.

Затриманий:

- Він ножиком взяв проткнув їй руку і ногу, вона не приходила до тями. Я йому говорив, не треба, бо нам трубець за це буде. Він каже - її і так убивати треба, тому що моїх тут купа відбитків.

Непритомну, але живу жінку зв'язали, обклали ганчір'ям і підпалили. Прихопили знайдені півтисячі гривень і втекли. За таке жорстоке вбивство рецидивістам загрожує до 15  років ув'язнення, або навіть довічне. Та мешканці все одно бояться і просять у міліції посиленої охорони.

Валентина Михайлівна, мешканка с.Новогригорівки:

- Треба, щоб якось міліція охраняли би стариків, щоб не думали, що немає в нас захисту.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.