Нагадати пароль | Реєстрація
Неділя, 6 жовтня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

На Вінничині парубок забив насмерть дівчину за відмову в інтимі

28 лютого 2013, 10:48
Дата ефіру/події: Четвер, 28 лютого 10:48

Убив, бо відмовила в сексі. Молодика, що позбавив життя знайому, затримали на Вінничині. Загиблу знайшли на узбіччі, тож спочатку підозрювали смерть унаслідок ДТП. Проте, за кілька годин з'ясували справжні обставини трагедії.

Тіло 25-річної українки на узбіччі дороги неподалік села Хутора Гуральні побачила місцева мешканка. У загиблої - проламана голова та численні синці.

Віктор Слободянюк, заступник керівник УМВС України у Вінницькій області:

- Відпрацьовувалась версія, що це могла бути дорожньо-транспортна пригода. В результаті відпрацювання вказаних версій і ряду інших було встановлено особу, яка причетна до нанесення тілесних ушкоджень потерпілій. В даної особи вилучені речі потерпілої.

Двадцятичотирирічний мешканець Тульчина 2012-го вийшов з-за ґрат на волю. Протримався недовго. Слідчим розповів - з дівчиною познайомився в одній з кав'ярень райцентру. Камери відеоспостереження, які працювали в закладі, зафіксували парочку. Після веселих посиденьок молоді люди пішли геть.

Затриманий:

- Поїхали додому, вознік спор і я її побив. Дуже розкаююсь в тому, що зробив цей злочин, на дальше зроблю виводи, що більше такого робити не буду.

На питання, чому вбив, затриманий відповів: залишившись на самоті з новою знайомою, захотів інтимних стосунків. Утім господиня не пристала на його пропозицію. Кавалер розлютився й почав щосили гамселити хазяйку. Зупинився, коли вже не дихала. Зрозумівши, що накоїв, забрав мобільного телефона та годинника загиблої й автобусом подався додому. Схопили молодика на роботі - він працював диспетчером служби таксі. Тепер убивці загрожує 15-ти річне ув'язнення.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.