Нагадати пароль | Реєстрація
Субота, 12 жовтня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

Біля нічного клубу на Черкащині сталася стрілянина

28 лютого 2013, 21:38
Дата ефіру/події: Четвер, 28 лютого 21:38

Озброєні оборонці. Двоє молодиків владнали конфлікт із кривдниками своєї подруги стріляниною. Інцидент стався поблизу одного з нічних розважальних закладів на Черкащині. Внаслідок сутички з пораненою головою й животом на лікарняних ліжках опинилися двоє хлопців.

Неспокійним виявився ранок у місті Смілі. До лікарні з ранами в голові й животі потрапили двоє  20-річних юнаків. Лікарі одразу викликали правоохоронців. Міліціянтам постраждалі розповіли, що стали жертвами двох п'яних молодиків. А конфлікт між ними виник через дівчину, якій хлопці висловили зауваження в закладі.

Постраждалий:

- Він каже: пішли на вулицю! Пішли, будемо розбиратись!

Коли вийшли на подвір'я нічного клубу - пролунав постріл. Відвідувачі закладу одразу скупчилися біля пораненого, а кривдники злякалися й кинулися до таксі. Зупинити нахаб вирішив приятель постраждалого, проте зловмисники поцілили й у нього.

Олексій Лисенко, заступник керівника Смілянського МВ міліції:

- При опитуванні свідків даної події були встановлені особи, які нанесли тілесні ушкодження.

Вже за кілька годин після сутички правоохоронцям вдалося знайти й затримати нападників. Двоє 25-річних місцевих були впевнені, що їх не покарають, а тому навіть не переховувалися.

Олексій Лисенко, заступник керівника Смілянського МВ міліції:

- В одного з цих осіб було вилучено пневматичний пістолет. В даний час слідчим відділом Смілянським райвідділом відкрите кримінальне провадження за частиною 1 ст 121 КК.

Постраждалих прооперували, та попереду у них тривале лікування. Як покарати злочинців - вирішить суд.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.