Нагадати пароль | Реєстрація
Середа, 24 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

У Сумах парубок спіймався на крадіжці ковбаси

1 березня 2013, 21:50
Дата ефіру/події: П’ятниця, 1 березня 21:50

Голодний студент пограбував приватний будинок у Сумах. Ішов по харчі - забрав із холодильника всю ковбасу. Та на цьому не зупинився, на кухні прихопив ще й ноутбука. Втім, вийти з оселі так само, як і зайшов - непомітно - хлопцеві не вдалося.

Денис повертався додому приблизно об одинадцятій. На порозі зіткнувся з чужинцем, втім, подумав, що то татків гість. Та за кілька секунд дуже здивувався.

Денис Улянченко, постраждалий:

- Я смотрю - у него ноутбук мой. Забрал же ж ноутбук, держу его, сказал: стой тут, я щас прийду, никуда не убегай, пошел отца позвал. Мы с отцом сразу вышли, он стоял, ждал нас.

Крадія так спантеличило, що його спіймали - втекти й не намагався. Тож його й вдруге залишили стояти на подвір'ї. Господарі рушили по допомогу до сусіда-міліціянта.

Андрій Чирва, керівник відділу УДСО в Сумській області:

- Я натиснув тривожну кнопку, одягнувся, і вийшов на його подвір'я. Там з'ясувалось, що юнак, 16 років, в п'яному вигляді скоїв крадіжку ноутбука, через 3 хвилини прибув наряд групи затримання і затриманого було доставлено до райвідділу.

Хлопчина зізнався, що начастувався з приятелем, а закусити не було чим. Тож і поліз до першого-ліпшого будинку, де не горіло світло. Він навіть не підозрював, що в одній із кімнат відпочиває родина. Господарі дивилися телевізора. А шурхіт на кухні сприйняли за повернення старшого сина. Сам зловмисник про скоєне шкодує.

Затриманий:

- Почему у вас нема методов таких, щоб в мозги пролазить и говорить: не надо этого делать, шо можеш сесть?

Та поки таких методів не вигадали, до крадія-невдахи застосовують інші - наприклад, позбавлення волі до 6 років.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код
Reading posts like this make surfing such a plaurese
Takaki 26.09.2013, 01:35 ответить

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.