Нагадати пароль | Реєстрація
Середа, 15 травня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

В Стрию жінка побачила на зрізі дерева образ Божої матері

8 березня 2013, 11:09
Дата ефіру/події: П’ятниця, 8 березня 11:09

Малюнок на зрізі дерева порушив спокійне життя у Стриї, що на Львівщині. Місцева мешканка розгледіла на кругляку образ Божої матері, і це спричинило такий ажіотаж серед вірян, що для охорони громадського ладу довелося задіяти міліцію. А даївці змушені були реорганізувати дорожній рух у місті.

Ярослава Василів, виявила образ на дереві: 

- Я кажу Оля ну тут же божа матір. Вона каже Слава не говори нікому бо хтось тебе визнає божевільною. Прийшла додому говорю своїм дітьом. Тоже вона мені каже. Позвонила кумі - вона каже - не говори нікому бо тебе в психушу заберуть.

Попри небезпеку, пані Ярослава розповіла про свою знахідку кільком жінкам. Наступного дня до Образа прийшли тисячі вірян. Тепер сюди приїздять з усієї Західної України.

Хлопець говорить:

- Один одному. Так само я в маршрутці їхав спитався що сталося. Ому тут стільки багато людей. Сказали що так і так що звилася цей.

бабуся в хустині:

- З п'ятнична приїхала, зі села. Приїхала. П'ятнадцять кілометрів.

Дерево стоїть у центральному парку міста. Біля нього люди тупцюють і вдень і вночі. Прикластися до зображення не так просто. Прочан тут - як у громадському транспорті в час пік. Щоб люди не нищили сусідніх дерев, плутаючи їх зі святим, місцеві природоохоронці почепили оголошення - не торкатися. А щоб віряни, в релігійному екстазі, не завдали шкоди одне Одному, в парку цілодобово чергує міліція.

ППСник:

- Масові заходи, охорона громадського порядку. Поки скупчення людей буде до того часу будем стояти.

Раптовий ажіотаж ледь не паралізував дорожнього руху в місті. Тому неподалік дерева, теж цілодобово, регулюють даївці. Очікуючи ще більшого напливу вірян вихідними, інспектори вжили заходів.

Андрій Баранишин, в.о. керівника Стрийського Відділу ДАІ у Львівській області:

- Тимчасові знаки виставляються вже і на вихідні дні ми плануємо організувати цей круговий рух з метою уникнення масових скупчень транспортних засобів і заторів на даній ділянці дороги.

Здивоване й місцеве духівництво. Настоятель храму, що неподалік дерева, каже: раніше не помічав такої побожності серед місцевого населення.

Михайло Ільницький, настоятель храму:

- Буквально за одну добу все мінилося до невпізнання. Це таке знаєте - як лавина. Мене більше, для мене це є більшими дивом аніж то що я навіть бачу на дереві. 

Водночас вище духівництво створило комісію з вивчення паранормального явища. Саме священики мають винести вердикт: на зрізі - святиня чи оптична ілюзія.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код
Під Твою милість прибігаємо Богородице Діва!!! Тепер зрозуміло, чого було об'явлення - щоб попередити нас про незгоду на Західній Україні і охоронити нас від неї, снігопад ...
Марта 23.03.2013, 04:23 ответить
Это просто ужас, что с людьми творится. Подобно безмозглым овцам, они готовы поклоняться любому столбу, или дереву, надеясь, что это поможет. Забыли о том - что есть Бог и что есть Человек. Как говорится - глаза есть, да не видим, есть уши, да не слышим...
"...- Я говорю вам самую истину, Человек есть Сын Земной Матери, и именно от неё Сын Человека получает всё своё тело, как тело новорожденного рождается из лона его матери. Истинно говорю вам, вы одно с Земной Матерью - она в вас, а вы в ней. От неё вы родились, в ней вы живёте и в неё вы вернетесь снова. Соблюдайте, поэтому, её законы, ибо только тот, кто почитает свою Земную Мать и следует её законам, может жить долго и быть счастливым. Ибо ваше дыхание - это её дыхание, ваша кровь - её кровь, ваши кости - её кости, ваша плоть - её плоть, ваши внутренности - её внутренности, ваши глаза и ваши уши являются её глазами и её ушами.
- Истинно говорю вам, если нарушаете хоть один из этих законов, если причиняете вред хоть какому-нибудь члену тела своего - совершенно погибните в своей ужасной болезни, и будет рыдание и скрежет зубов. Говорю вам, если не будете следовать законам своей Матери, то никоим образом не сможете избежать смерти. Того, кто придерживается законов своей Матери, того сама Мать будет также держать. Она исцелит все болезни его, и никогда он более не будет недомогать. Она даст ему долгую жизнь и защитит от болезни любой - от огня, от воды, от укуса ядовитых змей. Ибо Мать ваша дала вам рождение и она поддерживает жизнь в вас. Она дала вам ваше тело, и лишь она одна в силах исцелить вас..." - ЕВАНГЕЛИЕ МИРА ОТ ЕССЕЕВ. Очень полезно изучить. Это, можно сказать, самая правдивая инструкция к Человеческому организму. Соблюдайте законы природы и никогда не будете знать грехов и пороков.

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.