Нагадати пароль | Реєстрація
П’ятниця, 3 травня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

У Києві на Лісовому масиві вночі спалили 3 автомобилі

15 березня 2013, 13:27
Дата ефіру/події: П’ятниця, 15 березня 13:27

У Києві триває епідемія навмисних підпалів машин. У Дарницькому районі горіли Форд, Ланос і Тойота. Правоохоронці розшукують злочинців, а власники міркують, що робити з автомобілями. 

Приблизно о четвертій ранку мешканців багатоповерхівок на вулиці Курчатова, що в Києві, наполохали вибухи та спалахи надворі.

Євгенія, мешканка м. Києва:

- Взрыв и такая вспышка, что мне в комнате светло стало. Думаю салют, но не может быть. Потом через несколько минут второй, а потом третий.

На узбіччі дороги палали три машини. Ірина, власниця Форда, каже - вночі спрацювала сигналізація. Одразу подумала - автокрадії.

Ірина, постраждала:

- Увидела то, что машина горит и с мужем выскочили. Он позвонил 101 пожарную часть, не успели мы за угол выйти, как уже пожарка приехала стала тушить.

Ірина шокована, адже з її Фієстою постійно щось стається: то кислотою обіллють, то двірники вкрадуть, а тепер, ще й підпалили. Хоч пожежники і прибули за лічені хвилини, врятувати автівку не вдалося. Пошкодив вогонь і припаркованих поряд Ланоса й Тойоту. Місцеві мешканці скаржаться - бешкетники часто нівечать машини, які стоять на зеленій зоні.

Євген, мешканець м. Києва:

- Здесь эти случаи регулярные: прокалывают колеса, подпаливают машины, на Лесном массиве это регулярно. С одной стороны страшно, с другой, зачем эти люди ставят машины свои на зеленой зоне. Поставьте люди добрые как цивилизованные люди вдоль дороги, как во всей Европе.

Щодо платних парковань - то й вони не врятують, адже там теж палять автівки.

Ірина, постраждала:

- Буквально после того, как там сгорело 3 машины, меня чудом отгородила чужая машина, тоже был умышленный поджог машины.

Що цього разу транспорт підпалили навмисне - сумнівів немає. Бешкетники навіть залишили на капоті однієї з пошкоджених машин знаряддя злочину. Еменесівці Деснянського району наводять сумну статистику - з початку року в районі піромани завдали шкоди тринадцатьом автовласникам.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.