Нагадати пароль | Реєстрація
Понеділок, 20 травня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

У Донецькій області під час пожежі загинули двоє дітей

20 березня 2013, 12:32
Дата ефіру/події: Середа, 20 березня 12:32

Жахлива пожежа на Донеччині. Тут у селі Старомихайлівці у вогні загинуло двоє дітей. Їх знайшли біля вхідних дверей будинку, по тому як загасили полум'я. Матір з шестимісячним немовлям дивом вдалося врятувати. 

Приблизно опівночі мешканців Старомихайлівки розбудили кілька вибухів. Виявилося, рвонула охоплена полум'ям покрівля сусідського будинку.

Ніна Гуляєва, мешканка села Старомихайлівки:

- Пожар был сильный со стороны торца. Через двери выйти никому нельзя было. Выбили окна, мамочка этих детей лежала без сознания. Вытащили ее, скорая забрала с сильными ожогами, и ребеночка забрала - интоксикация. А двоих не могли найти, пока пожарники не потушили вот ту сторону.

Сусіди одразу кинулися гасити пожежу, заразом подзвонили 101. Поки їхали рятувальники, дехто з односельців намагався витягти людей з будинку. Обмотавши обличчя тканиною, Олег через вікно вліз у хату і виніс з полум'я жінку.

Олег Довгай, рятівник:

- Страшно было, хотелось посмотреть, что там дальше, пытались детей спасти.

- Вы знали, что там дети? 

- Конечно знали.

Пожежники кажуть, старші діти теж намагалися врятуватися, але вони не змогли відчинити вхідних дверей.

Вадим Бірюк, заступник керівника Державного пожежно-рятувального загону м. Мар'їнки:

- По прибытию на место пожара в 23.51 было установлено, что горит дом и со слов соседей в нем находится двое детей. Сразу звено газодымозащитной службы проникло в дом и обнаружили в жилой комнате обгоревшие останки двоих детей. Также во время пожара пострадала мать детей и еще один ребенок.

Нині врятовані мати й шестимісячне немовля в лікарні. У жінки 45% опіків шкіри, малюк постраждав менше. Життю хлопчика нічого не загрожує.

Андрій Бугаєв, в.о. керівника лікарні м. Красногорівки:

- Больная находится в тяжелом состоянии, ребенок в состоянии удовлетворительном. Находится она в отделении анестезиологии и интенсивной терапии. Пока мы добиваемся стабилизации состояния, чтобы появились условия для ее перевода в специализированное учреждение.

Нині пожежники та криміналісти з'ясовують причини займання.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.