Нагадати пароль | Реєстрація
Понеділок, 7 жовтня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

У Києві невістка ошукала свекруху й позбавила її даху над головою

21 березня 2013, 12:59
Дата ефіру/події: Четвер, 21 березня 12:59

У Києві невістка ошукала свекруху й позбавила її даху над головою. Тепер старенька не знає, куди подітись, поки що ночує в сестри. 

Олександра Федорівна мешкала у своїй квартирі сама, тож коли сусіди побачили її в супроводі кремезних і похмурих молодиків - вдарили на сполох.

Зінаїда Діхтяр, мешканка м. Києва:

- Выходят с парадного 4 человека и она между ними. Она была никакая, они ее ведут.

- Мені от квартиру купили на Іжакевича, я там буду жить.

- Я ей говорю: как тебе купили квартиру? У тебя своя квартира, давай ее отстаивать. Нет, они так сказали, это невестка так сказала.

Все почалося з півроку тому, коли невістка запропонувала прописати в помешканні сина старенької.

Олександра Спірина, постраждала:

- Я думала, она сказала сына, сын не прописан, а вместо сына она сама прописалась.

Жінка скористалася з безпорадності бабусі і швиденько оформила кредит у приватній спілці. У заставу віддала саме цю квартиру. Виплачувати позику наміру не мала, тож через деякий час прийшли четверо молодиків стягти борг. Шайхрайка запропонувала розрахуватися оселею з доплатою. Сестра старенької дізналася про аферу лише останньої миті, тож зарадити господині вже не могла.

Антоніна Лесюк, сестра постраждалої:

- Приехал тот, что купил хату, стал показывать мне документы: На, говорит, смотри, тыкает мне в морду. Мы купили эту хату, ты видишь? Они мне - забирайте ее! А мне некуда ее забрать. Они двери ставят, на улицу ее вещи выкидывают. Что мне остается делать, куда мне ее девать?

Нові власники квартири контактувати з журналістами не хочуть. Тож прямуємо до квартири, де мешкає жінка, що прокрутила всю оборудку. Хазяйки вдома не застали, а її син вдає, ніби нічого не знає.

- Это просто цирк. Я вообще знаю не больше ихнего, понятия честно не имею. Я не был ее собственником, я не являлся ее собственником. Поэтому отвечать на эти вопросы, просто, чтобы не сказать неправду, не буду.

Сестра ж ошуканої бабусі почала шукати правди. Звернулася до прокуратури. Там обіцяли розібратись, проте надій у стареньких, що вдасться повернути квартиру - майже немає.

Сергій Нечипоренко, прокурор Подільського району м. Києва:

- Надані доручення слідчого про встановлення причетних до цієї справи осіб. Проводиться досудове слідство, після якого, після встановлення всіх обставин буде прийняте рішення про винуватість тих чи інших осіб.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.