Нагадати пароль | Реєстрація
Понеділок, 20 травня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

Мешканець Херсонщини збив людину і викинув тіло у море

26 березня 2013, 11:58
Дата ефіру/події: Вівторок, 26 березня 11:58

Моторошна пригода на Херсонщині. Місцевий мешканець збив на смерть людину, але замість того, щоб викликати міліцію та швидку, взявся замітати сліди. Повіз бідолаху до моря, прив'язав якоря до ніг і вкинув у воду.

45-річний Валерій Немченко зник на Масляну. Рідні одразу вдарили на сполох, повідомили правоохоронців. Ті швидко виявили сліди трагедії на дорозі - плями крові, мобільного, черевика й уламки бампера. Далі знайшли й злочинця - односельця зниклого. Підозрюваний одразу зізнався - того вечора їздив селом і збив людину.

Сергій Курдилов, заступник керівника відділу УМВС України в Херсонській області:

- Вернулся, увидел что труп, то есть мужчина уже бездыханный. Он его на своем автомобиле вывез к морю, там погрузил в катер, привязал якорь к нему, к трупу, и вывез в открытое море за 15 км от берега.  

Та селяни стверджують - винен не один водій. Йому допомагали двоє його братів, адже тіло важило 120 кілограмів. 

Ірина Немченко, дружина загиблого:

- Все село бачило, як вони вдвойом їздили, третього брата прийшли з-за стола втянули, вони празднували, Масляна була. Он поїзвінявся і сказав, що в мене виникла невеличка проблема, поїхав з ними, 1,5 часа отсуствовал, потом опять прийшов, сів за стол.

Труп витягли з моря лише за 5 днів, раніше це зробити не могли через шторм. Експертиза показала - в мить утоплення чоловік був вже мертвий. Батьки водія-вбивці приходили до рідних загиблого і просили вибачення. Та мати, що втратила сина, невблаганна.

Лідія Немченко, мати загиблого:

- Я хочу, як мати, щоб дали вищу мєру наказанія. За таке, це люди, це звєрі.

Місцеві, котрих також шокувала жорстокість односельця, мають намір пильно стежити за діями представників закону й вимагатимуть відкритого суду.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код
На данный момент эти ублюдки катают детей на банане на этом катере и ничего им нет! Отрабатывают, видимо, потраченные на взятку деньги! Так никто и не ответил за содеянное!
Дмитрий 11.07.2013, 20:26 ответить

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.