Нагадати пароль | Реєстрація
Субота, 27 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

На Одещині цигани викрали малюка

27 березня 2013, 13:35
Дата ефіру/події: Середа, 27 березня 13:35

Кіднепінґ чи недбальство матері. Однорічний хлопчик зник у селищі Доброолександрівці, що неподалік Одеси. Вже добу його шукають міліція й місцеві мешканці.

У понеділок вранці однорічного Микиту сусіди побачили самого за воротами біля проїжджої частини.

Тетяна Юрченко, сусідка:

- Дитина оце була тут на дорозі, прибігли сказали, що малий на вулиці, жінка вийшла, забрала. Потом уже все, не знаю.

За деякий час мати подалася до сусідів. Жінка кричала, що ніде немає її синочка. Одразу викликали міліцію. Проте знайти дитину гарячим слідом не вдалося. Рідні певні: Микитку вкрали. Сам він далеко піти не міг.

Олександр Олександров, родич зниклого хлопчика:

- По соседcким словам, что ездили цыгане, металлолом принимали. Машина проехала, а потом резко умчалась, а ребенка уже не было. 

Версії про викрадення не відкидають і правоохоронці. В області оголосили план перехоплення. Шукають білі Жигулі, якими могли вивезти малюка. Крім того, міліція з собаками та місцеві мешканці прочісують лісосмуги й водойми навколо села.

Віталій Негря, заступник керівника Овідіопільського РВ міліції:

- Местность тяжелая, имеется река Баробойка в трехстах метров от данного участа, а также ставок имеется. Два дачных кооператива, где люди не проживают, а приезжают только в летнее время на дачи. На данный момент заходим в каждую дачу, проверяем все колодцы, все выгребные ямы. Снимается информация с видеокамер, которые есть вдоль трассы на заправках везде.

З матір'ю зниклого хлопчика працює психолог.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.