Нагадати пароль | Реєстрація
П’ятниця, 3 травня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

В столиці чоловіка викинули з маршрутки під час епілептичного нападу

27 березня 2013, 13:56
Дата ефіру/події: Середа, 27 березня 13:56

Ганебна пригода в столиці: чоловіка під час епілептичного нападу викинули з маршрутки. За двадцять метрів від зупинки - просто у сніг. Інцидент вражає жорстокістю. 

О десятій годині ранку співробітники Київської служби порятунку прибирали сніг на подвір'ї. Раптом почули з вулиці крики.

- Мы услышали крик: Человек под автобусом! Ну и профессиональная реакция, рванули спасать человека.  

Те, що побачили рятувальники, їх шокувало: посеред дороги стояла маршрутка, а просто під нею лежав чоловік обличчям у сніг. Коли підбігли ближче, зрозуміли, що з транспорту випхали пасажира з епілептичним нападом.

Володимир Александров, заступник командира київської служби порятунку:

- Он скатился по этому уклону под автобус. Мимо проезжала машина скорой помощи, отреагировали, мы их попросили остановиться. Они приняли этого больного, в это время, пока мы доставали человека, автобус закрыл дверь. Водитель даже не поинтересовался, что с этим человеком, и автобус пошел дальше по маршруту. 

Утім, найбільше шокувала свідків байдужість пасажирів у переповненому транспорті. Жоден з них навіть не намагався допомогти хворому.

Володимир Александров, заступник командира київської служби порятунку:

- Одет был опрятно, нормально, кожанная куртка, брюки, ни грязный, ничего, ни какой-то страшный. Совершеннейшее равнодушие и пассажиров и, в первую очередь, водителя автобуса, который вообще несет ответственность за тех, кого он везет. 

Свідки запам'ятали державний номер маршрутки. З надією, що за таку байдужість водія і тих, хто виштовхував хворого, притягнуть до відповідальності, свідки звернулися до міліції й ДАІ. Утім у правоохоронців своя версія кричущого інциденту.

Юлія Шевчук, помічник керівника Подільського РУ міліції в м. Києві:

- Люди, які їхали поряд з чоловіком в маршрутному таксі, зробили все, що могли. Правоохоронці, опитавши свідків, прийшли до висновків: люди, аби убезпечити чоловіка, аби він не наніс собі ушкоджень, вирішили одразу його винести з салону. Поклали його в той сніг, то було найкраще, що можна було зробити. 

Хворий нині в лікарні. Від нього поки що жодних заяв до міліції не надходило. А водій маршрутки й далі їздить містом.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.