Нагадати пароль | Реєстрація
Середа, 15 травня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

На Луганщині семирічного хлопчика вдарило струмом

27 березня 2013, 14:19
Дата ефіру/події: Середа, 27 березня 14:19

Ударило струмом семирічного хлопчика на Луганщині. Він грався на шкільному подвір'ї і зайшов до відчиненої електропідстанції. Палицею учень доторкнувся до лінії високої напруги і дістав розряд на 6 тисяч Вольт.

Сергій грався разом із семирічним Микитою на шкільному подвір'ї. Раптом приятель побіг до транформаторної будки й зайшов усередину.

Сергій, свідок:

- Он полез туда, вроде бы в щиток палкой залез. А палка мокрая была и его ударило. У него дырка и еще плечо обгорело.

Першою рятувати прибігла пані Галина. Каже - вийшла надвір, бо у квартирі зникло світло. Навколо метушилися і кричали. Біля підстанції побачила скаліченого хлопчика, який був весь у крові і волав про допомогу.

Галина Макухіна, сусідка:

- Этот ребенок чуть в обморок не падает. Нога выжжена, плечо выжжено, голова тоже. Это было такое светопредставление. Я два дня не спала после этого, думала, поседею. 

Спочатку до дитини боялися підійти - гадали, що вона під напругою. Потім один із чоловіків таки наважився витягти малого з приміщення. Тут вже під'їхала швидка і хлопчика доправили в реанімацію.

Ігор Висоцький, заступник керівника Луганської обласної лікарні:

- 6 тисяч вольт через ребенка прошло. Имеются грубые дефекты, каких-то прогнозов делать никто не будет.

Енергетики вже почали надавати фінансову допомогу родині постраждалого. Вони припускають, що двері в підстанцію відчинили, певно, шукачі металу. Школяр же з цікавості зайшов усередину і доторкнувся до дротів високої напруги.

Олег Підвишецький, заступник директора Луганського енергетичного об'єднання:

- В данном районе происходят хищения металла и цветного металла. Было проникновение, поэтому дверь была открыта, тот, кто обследовал, оставил дверь открытой.

Попри те, через дві доби після трагедії входу до злощасної підстанції не закрили. Зайти туди може хто завгодно, і тоді знову станеться лихо. Прокуратура вже почала розслідування.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.