Нагадати пароль | Реєстрація
Четвер, 9 травня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

П'яний у Львові розчавив двох жінок Лексусом

1 квітня 2013, 22:39
Дата ефіру/події: Понеділок, 1 квітня 22:39

У Львові п'яний водій Лексусом вилетів на тротуар і збив двох жінок. Одну розчавив об металеву огорожу. За життя постраждалої борються лікарі. Щоб винуватець ДТП не уник відповідальності, обурені свідки пригоди не розходилися: чекали, поки ДАІвці складуть протокол. Розгнівані люди навіть спробували вчинити над мажором самосуд. Та завадили правоохоронці.

Пригода сталася в середмісті Львова на вуличці без жвавого руху. Тут не розігнатися більше 20 кілометрів за годину. Та свідки кажуть - чорний Лексус мчав як навіжений.

Костянтин, свідок:

- Значит, машина ехала. Начала заворачивать, выскочив на начало того тротуара. Його развернуло. Он дал газу и тут шли две женщины. Значит, одну он ударил так, що такой металлический удар был, как будто не женщину давил, а как будто в металл ударил.

Велетенський Лексус буквально розчавив жінку об огорожу. У супутниці - лише струс мізку та забиття. На крик позбігалися люди. Вони не дали винуватцеві втекти.

Костянтин, свідок:

- Она, бедняга, так кричала истерически. Люди начали бежать. Значит, взяли, пока он к ней выскочил, машину немного оттянули, ее вытащили из-под машины. Парень вытащил у него ключи. Он в зюзю пьяный.

Ярослав, свідок:

- П'яний був. Його поліцаї з машини під руку виводили? він не міг сам іти. Він внятно не розмовляв.

Поки ДАІвці оформляли ДТП, обурені свідки не розходилися.

- Ну що, рєшили впорос фінансовий?

- Решили фінанси.  

- Стоп, стоп, стор руки. Ов, ов.

- Для чого його бити - хай сидить.

Людмила Ліб, керівник відділу ДАІ м. Львова:

- Водія після дорожньо-транспортної пригоди було доставлено в медичний заклад на мед. освідчення. І як показала нам експертиза, водій знаходився в стані алкогольного сп'яніння.

Постраждалу сорокарічну жінку оперували. Вона в реанімації - її стан украй тяжкий.

Ігор Трутяк, хірург Львівської міської клінічної лікарні №8:

- В неї пошкоджені судини, в неї пошкоджені органи, в неї пошкоджений таз. Це все, що я можу сказати. В неї масивна крововтрата, вона втратила більше половини крові, яка в неї є. Йде дальше боротьба за її життя, наступними етапами,то не значить, що ця пацієнтка врятована і буде, але постійно круглодобово робиться все, щоб вона була жива.

Чому саме водій Лексуса не впорався з кермуванням - з'ясовують правоохоронці: вони розпочали кримінальне провадження.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код
Виктория!!! Чому саме не впоровся з управлинням? вы че там с дубу рухнули? он синий - редакторы у вас куда смотрят!
Гость 02.04.2013, 00:01 ответить

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.