Нагадати пароль | Реєстрація
Неділя, 6 жовтня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

У Севастополі викрили педофіла

3 квітня 2013, 21:25
Дата ефіру/події: Середа, 3 квітня 21:25

У Севастополі 42-річний чоловік з літа минулого року ґвалтував свою п'ятирічну донечку. Врешті-решт, педофіла затримали міліціянти, але суддя випустив його з-під варти під заставу 25 тисяч гривень.

Ця нічим не примітна севастопільська родина мешкає в одному зі спальних районів. У сім'ї -  5-річна дівчинка і 3-річний хлопчик. Мама - домогосподиня, тато - моряк. Нічого незвичайного сусіди не помічали. Утім саме тут батько кілька місяців ґвалтував свою дитину.

Галина, сусідка затриманого:

- Семья выглядела вроде нормальной. И когда мы узнали о том, что папа такое сотворил с ребенком, мы все были в шоке!

- Добрый день!

- Что вы хотели?

- Это с телевидения, вы бы не могли с нами поговорить?

- Нет, не хочу!

- Может быть, это поможет следствию, поможет вашему ребенку?

- Ничего не поможет!

Відколи історія набула розголосу, жінка з дітьми не виходить на подвір'я на прогулянки, а чоловік оселився у винайнятій квартирі.

Ігор Пілат, прокурор м. Севастополя:

- Йому інкриміновано на сьогоднішній день дві статті КК - 153. ч.3 і 156 ч.2.

Це означає - чоловіка звинувачують у розбещенні неповнолітніх і насильницькому задоволенні статевої пристрасті неприродним способом. Правоохоронці розповідають - свої "розваги" педофіл фотографував і фільмував, а записи зберігав у комп'ютері.

Галина Паращенко, старша слідча УМВС України в м. Севастополі:

- Сотрудниками оперативного подразделения была получена информация, что данный гражданин собирается скрыться за пределы не только города, но и государства, поскольку имел паспорт моряка и загранпаспорт.

Збоченця зняли з корабля, яким він хотів вирушити до Зімбабве. Та попри зізнання затриманого й відео-докази, Ленінський районний суд Севастополя звільнив педофіла під заставу.

Ігор Пілат, прокурор м. Севастополя:

- Ми з цим не погоджуємося. І однозначно заявили до суду знову ж клопотання.

Галина, сусідка затриманого:

- Это ужасно, что его выпустили, у нас есть дети, человек уже нашкодил, наделал таких делов, и ему терять уже нечего. И он может любого нашего ребенка обидеть. Любого.

Сьогодні в Севастополі відбулося засідання суду щодо зміни запобіжного заходу затриманому: клопотання прокурора відхилили, попереднє рішення залишили без зміни. А це означає -  педофіл і далі розгулюватиме містом.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.