Нагадати пароль | Реєстрація
Субота, 27 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

У Черкасах невідомий вистрілив з пневматики у голову дитині

5 квітня 2013, 10:44
Дата ефіру/події: П’ятниця, 5 квітня 10:44

Куля в голові. Так закінчилася вранішня пробіжка 16-річної черкаски. Коли дівчина поверталася додому, невідомий із вікна будинку поцілив у неї з пневматичної зброї. Куля застрягла в кістці черепа. Школярку вже прооперували, її стан лікарі вважають задовільним.

Для учениці Вікторії спокійний ранок умить перетворився на американського бойовика. Вона йшла додому після пробіжки, аж раптово відчула біль - у дівчину влучили з пневматичної гвинтівки.

Вікторія Швець, постраждала:

- Я схватилась за голову, але продовжила далі йти, не зрозуміла, що сталось. Я думала, хтось кинув камінь, потім побачила на руках кров. Хлопець, який йшов повз мене, попросила в нього допомоги.

Дитину з ушкодженою головою перехожі відвезли до лікарні. Того самого дня постраждалу прооперували - витягли з рани кулю. Нині стан пацієнтки медики називають задовільним і констатують: школярці дуже пощастило, наслідки могли бути трагічніші. 

Микола Запорожець, завідувач відділу Черкаської дитячої обласної лікарні:

- Куля проникла в м'які тканини до кісток черепу, рановий канал близько 2 см, кістки черепу не були пошкоджені.

Правоохоронці з'ясовують - хто стріляв у дівчину.

Наталя Таран, керівник сектору УМВС України в Черкаській області:

- Наразі відкрито кримінальне провадження за статтею "хуліганство", що тягне за собою позбавлення волі строком від 3 до 7 років. Можу сказати, коло підозрюваних вже є, провели ряд експертиз, тоді напевно можна сказати, хто скоїв цей злочин.

Ворогів, які б хотіли помститися в такий спосіб, сім'я не має. У районі, де влучили у Вікторію, з їхніх знайомих ніхто не мешкає. Батько переконаний: донька стала жертвою небезпечної розваги.

Михайло Швець, батько постраждалої:

- По всій відомості хтось сидів, не було чого робить, і стріляв. Хотілось, канєшна, звернутись до наших депутатів і Президента, щоб передивились закон про продаж пневматичної зброї, бо воно ж продається на ринку без всяких документів.

За кілька днів Вікторію Швець випишуть із лікарні. Батько сподівається, що донька стала останньою жертвою стрільця. Та гарантій, що розбишака більше не полюватиме на людей, нема.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.