Нагадати пароль | Реєстрація
Неділя, 6 жовтня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

В Одесі міліція відпустила збоченця-педофіла

5 квітня 2013, 23:50
Дата ефіру/події: П’ятниця, 5 квітня 23:50

Домагався дев'ятирічної дівчинки й лишився на волі. В Одесі батьки б'ють на сполох. 21-річний хлопець почав чіплятися до четвертокласниці. Кривдника затримали й передали міліції. Та довелося відпустити, бо за законом кримінального правопорушення парубок не скоїв.

Мала Віка їздила на роликах на своєму подвір'ї. Неподалік на лавочці її пильнувала бабуся, згори з балкона - татко. Коли вирішила зайти додому попити, біля ліфта зустріла незнайомого молодика. Той простягнув руки й почав розповідати про особливості статури дитини. Згодом, у міліційній машині, при батькові дитини парубок скаже, що це був жарт. Проте зізнається - розраховував на взаємність з боку дівчинки.

Борис, батько дівчинки:

- Его одногодки типа девушки над ним насмехаются, и он к маленьким девочкам - они типа не дадут отказа. Что он начал к ней приставать: Какая у тебя красивая попка.

Віка втекла від дивного дорослого надвір. Батьки кажуть - налякана дівчинка тепер боїться виходити гуляти. Щоб вивести її зі стресу, довелося звертатися до лікарів.

Ірина, мати дівчинки:

- Первые сутки она уснуть не могла, как только закрывала глаза, он ей мерещился. По квартире передвигалась. Но выходить на улицу - отказывалась.

Проте більше батьків турбує і інше. Кривдник, якого вони самотужки затримали, знову на волі. У міліції кажуть: фізичного контакту не було, тож не було й кримінального правопорушення.

Тетяна Хмельницька, керівник сектору зв'язків з громадськістю Одеського МУ міліції:

- Уже в отделе была установлена личность молодого человека. Одессита 1992 года рождения. Материалы были зарегистрированы в журнал единого учета. Однако в связи с тем, что не усматриваются признаки криминального правонарушения, данный гражданин был отпущен.

Батьки ж дитини обурені і попереджають інших, щоб пильнували.

Ірина, мати дівчинки:

- Он остался безнаказанным. Он живет в нашем районе. В районе 63 школы. Родители, обратите внимание. Где ваши дети, как они входят в парадную. Он уйдет от нас - пойдет в другую парадную. К таким же детям. К таким же любимым и дорогим.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.