Нагадати пароль | Реєстрація
П’ятниця, 26 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

Мати-наркоманка на Сумщині народила дитину з наркозалежністю

10 квітня 2013, 22:29
Дата ефіру/події: Середа, 10 квітня 22:29

На Сумщині народила дитину наркоманка. Жінка, коли почалися перейми, кинулася не готуватися до пологів, а по чергову дозою опію. Тож немовля вперше побачило світ задурманеними очима. За кілька годин його почало судомити. А мати від сина відмовилася.

28-річна вагітна до пологового будинку їхала не вперше. Двох старших дітей вона давно не бачила - покинула їх з чоловіком. Ще тричі народжувала передчасно. Немовлята не виживали. Біль жінка долала по-своєму.  

Затримана:

- В 6 утра начал болеть живот, я начала нервничать, переживать и сварила себе 2 пачки мака, 2 упаковки, и уколола.

У Білопільській лікарні медики одразу зауважили руки пацієнтки.

Юрій Мартиненко, акушер-гінеколог Білопільської районної лікарні:

- Під час пологів було виявлене системне, системні сліди від внутрішньовенних ін'єкцій. Така жінка була оглянута консиліумом та встановлений діагноз - синдром наркотичної залежності.

Лікарі повідомили правоохоронців. Та коли ті прибули, породіллю довелося шукати.

Радій Будзинський, керівник відділу УМВС України в Сумській області:

- При дальнейшем обследовании территории больницы в кустах были обнаружены сожитель этой роженицы и непосредственно она сама. Как установлено, сожитель принес ей очередную дозу наркотика - опия ацетилированного. 

Тим часом медиків стривожив стан щойно народженої дитинки: надмірна збудженість, знервованість. Симптоми, які, зазвичай, виникають у наркоманів. Крихітку терміново перевели до обласної лікарні.

Наталія Голуб, заввідділу Сумської обласної дитячої лікарні:

- Ребенок поступил в состоянии средней степени тяжести, без мамы, беспокоен, возбужден, учитывая мамин анамнез и состояние ребенка при поступлении, ребеночек был осмотрен совместно с неврологом, и выставлен диагноз "поражение плода и новорожденного, обусловленое потреблением матерью наркотических препаратов, синдром церебральной возбудимости".

Разом із соціальною службою міліціянти рушили до помешкання горе-батьків. Висновок - невтішний.

Ірина Мойсеэнко, директор Білопільського районного центру соціальних служб:

- Здійснили соціальне інспектування побутових умов, в ході якого був відчутний сильний запах ацетону, наявний збуджений стан співмешканця, і тому було прийняте рішення, що на той час і на сьогоднішній день дитина не може перебувати в тих умовах, є загроза її життю та здоров'ю.

Матір опору не чинила: спокійно підписала відмову від сина на півроку. Щоправда, згодом оговталася, пообіцяла вилікуватися від наркотичної залежності, щоб повернути собі дитину.

Затримана:

- Я очень хочу забрать ребенка, и обещаю, что больше употреблять их не буду, наркотики.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код
И детей могли бы спокойно растить и воспитывать , а не на ломах дозу искать.. но видимо кому-то не выгодна эта программа..
Мила 31.07.2016, 19:35 ответить
Была бы программа всем доступная, не кололи бы всякую гадость
Мила 31.07.2016, 19:33 ответить

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.