Нагадати пароль | Реєстрація
Понеділок, 7 жовтня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

Коханя та довіра лишили киянина без квартири

11 квітня 2013, 19:53
Дата ефіру/події: Четвер, 11 квітня 19:53

У Києві дружина позбавила квартири власного чоловіка. Безхатченко тепер кусає лікті, а міліція шукає ознаки криміналу.

Сергій, постраждалий:

- Наташенька, лапочка, я тебя обожаю! Я не могу выразить того восторга, который сейчас испытываю.

Саме такі листи юний Сергій писав колись своїй коханій дружині. Каже: не думав не гадав, що двадцяту річницю спільного життя зустріне отак.

- Наташа! Наташа! Открой!

Негаразди у щасливій сім'ї почалися акурат, як вирішили поліпшити житлові умови. Власне помешкання продали, а гроші вклали в елітну новобудову. Право власності на нерухомість чоловік без вагань оформив на кохану дружину. На омріяну ж квартиру чекали у винайнятій хрущовці. Поки не посварилися. Того самого дня жінка зпакувала речі й подалася до родичів. На численні вмовляння покинутого відповідала категоричним "ні".

Сергій, постраждалий:

- Один раз я видел ее возле работы, просил о том, чтобы договориться: Давай жить вместе и все-таки будем сходиться! На что она ответила: Поживи пока отдельно от нас. А когда будет построена квартира, мы вместе там и сойдемся.

Коли ж омріяний день настав і щасливий новоселець прийшов до нової квартири - його туди просто не впустили.

- Мне передали по смене, чтоб вас не пропускали. Сказала жена, чтоб мы не пропускали. Он не проживает тут и не прописаный. Как я его могу пропустить?

Сергій, постраждалий:

- Жена выставила эту квартиру на продажу. Я был просто в шоке. Уже брокеры приходят. Ключи она уже получила, но в ЖЕКе еще не прописалась. Она появляется здесь.

Тепер Сергій чухає потилицю. А от юристи не сумніваються - справа пахне криміналом.

Володимир Павленко, адвокат:

- Перед тим, як ви продаєте нерухоме майно, у нотаріуса завжди перед тим, як посвідчити договір, перевіряється наявність згоди іншого з подружжя. Продати квартиру без згоди своєї жінки чи чоловіка неможливо.

Костянтин Шульга, представник громадської правозахисної організації:

- Человек состоит в законном браке. Просто жена поступила очень нечестно, даже не по-людски. Практически она вышвырнула мужа на улицу. Без прописки, без всяких средств существования.

Безхатченко вже звернувся по допомогу до правоохоронців. За фактом шахрайства там одразу розпочали кримінальне провадження. Поспілкуватися ж іншою стороною конфлікту журналістам не вдалося - жінка не відповідає на дзвінки. Чим закінчиться ця історія - покаже час. А  щоби ви не вскочили  в таку халепу - пам'ятайте:

Володимир Павленко, адвокат:

- Чоловік і жінка, якщо вони хочуть жити щасливо, повинні довіряти один одному. Але з юридичної точки зору можна порекомендувати, щоби усі правовстановлюючі документи оформлялися спільно на них двох.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.