Нагадати пароль | Реєстрація
Середа, 15 травня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

У Криму наркоман пограбував амбулаторію

11 квітня 2013, 22:29
Дата ефіру/події: Четвер, 11 квітня 22:29

Напад на нарко-амбулаторію. У Криму чоловік удерся до медичного закладу і, погрожуючи ножем, забрав півсотні піґулок метадону. Наполохана працівниця здійняла галас, тож грабіжника вдалося затримати гарячим слідом.

Того дня до амбулаторії мали привезти препарати для замісної терапії. Піґулки, що містять наркотик. Про це довідався клієнт. Він узяв удома ножа і пішов грабувати медзаклад. Дочекався, коли з кабінету вийшов останній пацієнт.

Постраждала:

- Он закрыл дверь, схватил меня за воротник халата. Приставил нож к горлу и сказал: давай таблетки. Я ответила, что у меня таблеток нет. Тогда он кинул меня в угол и на вытянутой руке держал нож, открыл стол и начал забирать все таблетки.

Вигріб нарком 50 піґулок метадону. Коли вже тікав - пригрозив медсестрі, щоб вона не повідомляла про напад у міліцію. Та жінка не з лякливих - зчинила галас. Тоді за грабіжником кинувся завідувач амбулаторії.

Сервер Емиров, завідувач наркоамбулаторії:

- Мне пришлось за ним бежать, догонять его, я вызвал наряд милиции, к 12 дому подошел. Я начал сторожить, чтобы он не убежал и дождался наряд милиции, ОБНОНа.

Нападника швидко затримали. Він встиг проковтнути частину піґулок, решту викинув в унітаз. Розбійником виявився 37-річний місцевий наркоман, раніше неодноразово засуджений. Правоохоронці вже дізналися: на карбі чоловіка ще два пограбування та шахрайство.

Артем Козаков, керівник відділу ГУ МВС України у Криму:

- В настоящее время гражданин задержан, находится в следственном изоляторе, документируется его преступная деятельность, открыто уголовное производство.

За розбій і спробу викрадення наркотиків злочинця можуть посадовити на термін від 7 до 12 років.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.