Нагадати пароль | Реєстрація
Середа, 8 травня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

У Кривому Розі сліпий чоловік випадково вбив доньку

11 квітня 2013, 23:20
Дата ефіру/події: Четвер, 11 квітня 23:20

Пенсіонер із Кривого Рогу випадково вбив 42-річну доньку. П'яна жінка повернулася додому пізно вночі. Ледве тримаючись на ногах, зайшла до кухні й упала на сліпого батька. А тієї миті пенсіонер саме різав хліб.

Кривава  драма розігралася в оцій багатоповерхівці на житловому масиві "Соняшному". Всі, хто знав 42-річну Віталію, згадують: жінка була доброю господинею, піклувалася про батьків-інвалідів, але в особистому житті щастя не мала. Тож і почала зазирати до чарки.

Любов, сусідка:

- За родителями ухаживала, у неё в квартире чисто всегда, заготовки делала. И скуплялась, и варила, мать же ж после инсульта, потом с головой, батько слепой. Она за ними ухаживала, о то единственное, что выпивала она.

Тієї ночі Віталія повернулася додому нетвереза. Зайшла до кухні, поставила на стола пляшку горілки. Шістдесятивосьмирічний батько саме нарізав хліб. Незрячий пенсіонер спробував прибрати гірку. І сталося лихо.

Олександр, підозрюваний:

- Или она хотела эту бутылку забрать, или она просто на ногах уже не держалась, не знаю, но короче, она как, она падает на меня буквально, а нож у меня в руках. Ничего не сказала, не ойкнула там, ничего, и пошла к себе в комнату.

Вже вранці пенсіонер навпомацки пішов до туалету. Дорогою натрапив на перешкоду.

Олександр, підозрюваний:

- Наклоняюсь на это самое, опа - нога! Говорю: а чего ты лежишь здесь? Тишина. Я к ноге, нога холодная. Я дальше по этому, по телу до лица - лицо холодное.

Невдовзі на місці трагедії працювали правоохоронці. Кваліфікували злочин як навмисне вбивство.

Оксана Фіщенко, співробітниця Криворізького МУ міліції:

- За фактом вбивства жінки відкрито кримінальне впровадження за частиною 1 статті 115 Кримінального кодексу України. За даним фактом ведеться досудове слідство та призначені експертизи.

Та чоловік похило віку запевняє: наміру вбивати доньку не мав.

Олександр, підозрюваний:

- Да, пила она, но она хорошая была, добрая была. Пусть все соседи скажут, какая она была. Она помочь всегда готова всем была, ну и за нами ухаживала, я ж говорю - две калеки в доме. Так что не мог я её убить.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.