Нагадати пароль | Реєстрація
Неділя, 16 червня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

На Волині психічно хворий син насмерть забив матір

12 квітня 2013, 00:24
Дата ефіру/події: П’ятниця, 12 квітня 00:24

Трагедія через гроші. У селі на Волині 49-річний син кулаками вибивав із власної матері гривні для поїздки до райцентру. Коли почув відмову - люті не стримував: з 10 хвилин гамселив бідолашну й руками, й ногами, а як стомився - пішов спати.

Про непрості стосунки матері й сина місцеві знали давно. Розповідають: клопіт був через норов чоловіка. Вдень, мовляв, він хазяйновитий і приязний, а вночі - грубіян і задирака. Воно й не дивно: Василь має психічні розлади. Того фатального вечора в чоловіка був черговий напад агресії. Він почав просити в неньки грошей на поїздку до райцентру. Пенсіонерка відмовила. Тоді син почав вибивати гривні кулаками. Відлупцював мало не до смерті й забрався геть. Коли ж повернувся до хати - мати вже померла.

Вадим Оксентюк, слідчий Шацького РВ міліції:

- На тілі потерпілої були наявні множинні синці, побої. Дані тілесні ушкодження потерпілій наніс її син, який перебуває на обліку в лікаря-психіатра.

Медексперти з'ясували - в жінки дуже ушкоджені легені. Ймовірно, на груди пенсіонерці ставали ногами. Нині бузувір в ізоляторі тимчасового тримання, але зізнаватися у скоєному не квапиться. 

Василь, затриманий:

- Не знаю, як так получилося: я приїжджаю, а вона - мертва. Сестра мене сюди здала. Обідно. Сестра каже, що я матір вбив. А у мене є всі свідки, що я був в Світязі. Приїжджаю додому, а мамка вся в крові - я не знаю, хто її вбив.

Проте під час відтворення подій затриманий показав, як завдавав ударів. Нині за фактом смерті жінки розпочате кримінальне провадження. Якщо сина визнають осудним, за ґрати піде років на десять.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.