Нагадати пароль | Реєстрація
Понеділок, 29 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

У Єнакієвому неповнолітні хулігани на скутері скалічили дівчинку

12 квітня 2013, 21:38
Дата ефіру/події: П’ятниця, 12 квітня 21:38

Кримінальні забавки підлітків. У Єнакієвому двоє приятелів їздили моторолером і кидали каміння у школярок. Одній дівчинці поцілили в обличчя. Тепер травмованій дитині тяжко розмовляти та їсти.

12-річна учениця з подругою поверталася додому після уроків. Щойно відійшли від школи - повз них промчали двоє хлопців моторолером. Один з них кинув у дівчат каміння. Ірина схопилася за голову. Травмована ледве дісталася оселі. Там батьки викликали швидку допомогу.

Наталя Шніцар, мати постраждалої:

- У девочки переломана челюсть, двое зубов у нее уже нет, двое зубов у нее… двое зубов, верхний подвижный и нижний зуб подвижный.

Постраждала школярка досі в шоковому стані. Її мати розповідає - після інциденту дитина стала знервованою, в неї болить голова. Тож родина збирається до Донецька на діагностику ушкоджень.

Наталя Шніцар, мати постраждалої:

- Врачи никаких прогнозов давать не могут. Как будет организм девочки бороться.

Залежно від тривалості лікування правоохоронці кваліфікуватимуть дії кривдників. Скутеристів відшукали швидко. Ними виявилися двоє місцевих підлітків. Поки розпочали кримінальне провадження за фактом завдання легких тілесних ушкоджень.

Дмитро Мустій, керівник відділу Єнакієвського МВ міліції:

- В ходе мероприятий были установлены данные лица, опрошены, дали показания, что стало причиной. Будем говорить, "из хулиганских побуждений. Один из них 98 года рождения, учащийся интерната, второй не учится и не работает. Есть информация, сейчас ведется проверка, якобы состоит на учете в психбольнице. Имеется диагноз: легкая умственная отсталость.

Правоохоронці також зазначили - обидвоє підлітків не були на обліку в міліції, мешкали в забезпечених сім'ях.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.