Нагадати пароль | Реєстрація
Понеділок, 29 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

У столиці затримали грабіжників-гвалтівників

12 квітня 2013, 23:25
Дата ефіру/події: П’ятниця, 12 квітня 23:25

Двох молодиків, які ґвалтували жінок, відбирали в них мобільні телефони, гроші та золоті прикраси, затримали в Києві. Схопити злочинців вдалося на гарячому.

Столична станція метра Житомирська. Саме тут правоохоронцям вдалося спіймати двох насильників.

- Мене затримали за зґвалтування, ну я знаю, що я просто не ґвалтував. Це чесне піонерське.

Тієї ночі після хмільних посиденьок двоє друзів вирішили розважитися. За жертву обрали 49-річну жінку, яка поверталася додому. Один із молодиків напав на бідолашну й почав її силувати. Інший сидів осторонь.

- Це просто хотіли ми забрати гроші та телефон.

Вже в райвідділку 19-річний хлопець і його 23-річний приятель зізналися: на їхньому карбі не один напад та зґвалтування.

Валерій Коряк, керівник ГУ міліції м. Києва:

- В якості жертви затримані обирали переважно молодих жінок, відібрані у них речі збували просто на вулиці, перехожим.

Навчатися та працювати хлопці не хотіли. Старший вже був засуджений за крадіжку, а тому як роздобути легкі гроші, добре знав. Про свої розваги затримані зухвало розказують на камеру. 

- Повалил на землю, вона там ото рознюнькалась! Почала плакати! Завалили, затягнули під балкон і зґвалтували, забрали сумку і телефони и скрились з місця.

Жертвою грабіжників став і 45-річний чоловік, у якого хлопці відібрали ювелірні прикраси. Скільки саме людей постраждало від нападів кримінального дуету - з'ясує слідство. Втім вже відомо, сидіти парочці за ґратами довго.

Валерій Коряк, керівник ГУ міліції м. Києва:

- Відносно затриманих відкриті кримінальні провадження за кількома статтями КК України. Санкції цих статей передбачають позбавлення волі на строк від 4 до шести років за вчинення грабунків та від семи до 12 років за зґвалтування.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.