Нагадати пароль | Реєстрація
Понеділок, 20 травня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

У Дніпропетровську скутерист насмерть збив пенсіонера

15 квітня 2013, 21:58
Дата ефіру/події: Понеділок, 15 квітня 21:58

Щонайменше на п'ять років можуть посадовити за ґрати 24-річного мешканця Дніпропетровська. Скутерист потрапив в аварію, переїхав людину, яка згодом померла, і зник з місця ДТП.

Під колеса моторолера вісімдесятисемирічний пенсіонер потрапив на вулиці Виборзькій. Нині затриманий кермувальник згадує: рухався з помірною швидкістю, а пішохода, який неквапливо перетинав дорогу, побачив метрів за 50.

Володимир, скутерист:

- Я ему закричал: дедушка, стой! - и подавал звуковые сигналы. После моих слов он резко бросился вперёд, хотел быстрей перебежать дорогу, и наскочил на меня.

З тяжкими травмами голови пенсіонера забрала до лікарні машина швидкої. Вже за кілька днів стан дідуся погіршився, невдовзі пацієнт помер. Водія моторолера, котрий не дочекався приїзду ДАІвців і з місця ДТП зник, впіймали за тиждень.

Олександр Крохмалюк, інспектор УДАІ м. Дніпропетровська:

- Проведёнными розыскными мероприятиями был установлен водитель скутера, а также местонахождение скутера. Водитель передан в следственный отдел для проведения дальнейших следственных мероприятий.

Що вбив людину, 24-річний Володимир дізнався від слідчих. Каже, коли втік - щовечора тремтів і молив Бога, аби з дідусем все було гаразд. На питання, чому ж сам не прийшов до міліції, молодик відповідає плутано.

Водій - скутерист:

- Почему в ГАИ не обращались?

- Я не знаю порядка просто. Мне сказали, что вызвали, я полчаса простоял, и тут пошёл ливень шестого числа. Я как бы увидел, и мне все начали говорить, что ты стоишь, ждеш? Всё равно уже всё смыто. Всё, и следы твои, и то, что ты тормозил, и кровь там, где он упал.

За фактом ДТП, в якій загинула людина, розпочате кримінальне впровадження. Ступінь провини скутериста вже менше ніж за два місяці має визначити суд.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код
Комментарий удален

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.