Нагадати пароль | Реєстрація
Субота, 12 жовтня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

У Вінниці п'яний погрожував сокирою міліції

24 квітня 2013, 11:47
Дата ефіру/події: Середа, 24 квітня 11:47

Сімейний конфлікт ледь не перетворився на трагедію у Вінниці. П'яний голова родини бігав гуртожитком із сокирою і погрожував не лише дружині та маленьким дітям, а й сусідам. Тож вгамовувати озброєного чоловіка прибули правоохоронці. Утім, навіть попереджувальні постріли не зупинили агресивного бешкетника.

Справжній бойовик влаштував п'яний у цьому вінницькому гуртожитку. До міліції зателефонувала перелякана дружина й повідомила: її нетверезий чоловік закрив у кімнаті двох неповнолітніх дітей і погрожує розправою. Адреса була знайома, адже правоохоронцям неодноразово доводилося втихомирювати сімейного бешкетника.

Олена, сусідка:

- Я кажу: хлопці, він зараз вийде з сокирою, а вони - та нічого та нічого, вони відкривають двері і він справді стоїть з сокирою, вони обоє в шоці, вони не очікували, що таке може бути, і він почав махати нею ще в дверях.

Правоохоронці почали з озброєним нападником перемови.

Віталій Буряний, старший дільничний інспектор Вінницького МВ міліції:

- На наші неодноразові попередження кинути сокиру він відмовився, продовжував далі йти, погрожувати сокирою членам слідчо-оперативної групи, а також людям, які знаходились в холі даного гуртожитку, в результаті чого я застосував табельну вогнепальну зброю.

Міліціянт поцілив у ноги. Та навіть поранення не зупинило бешкетника. Він забарикадувався у своїй кімнаті.

Ігор Чумаков, співробітник Беркуту:

- На прохання відкрити двері він відмовлявся і розмовляти з нами також відмовлявся, але через 10-15 хвилин пішов з нами на співбесіду, ми з ним переговорили і він відкрив двері.

Поки беркутівці чіпляли на забіяку кайданки, інші міліціянти визволили зачинених горе-батьком переляканих дітей. Сам бешкетник вважає, що діяв правильно. Мовляв, у родинні проблеми має право втручатися лише дільничний.

Затриманий:

- Да, була в мене сокира.

- А чому ви оборонялися від працівників міліції?

- Я вигонив їх к бісу, нащо вони мені на ніч. Я ж кажу, тим більше без дільничного.

Пораненого затриманого доправили до лікарні. Медики запевнили - його життю нічого не загрожує.

Богдан Трохименко, заступник керівника лікарні швидкої медичної допомоги м. Вінниці:

- Він поступив з вогнепальним пораненням пяткової зубини, виконана первинна хирургічна обробка рани. На даний час стан пацієнта ближче до задовільного, продовжує лікування в умовах хірургічного відділення.

Після одужання чоловікові доведеться відповісти за опір правоохоронцям. Порушникові загрожує чималий штраф, виправні роботи або ж обмеження волі на термін до трьох років.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.