Нагадати пароль | Реєстрація
Субота, 18 травня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

У Харкові психічно хворого рятували міліція та МНС

26 квітня 2013, 22:23
Дата ефіру/події: П’ятниця, 26 квітня 22:23

У Харкові психічно хворий чоловік кілька діб тероризував сусідів у багатоквартирному будинку. Він викидав з вікон меблі та сміття, мало не стрибнув з балкону сам. Зрештою, люди змушені були звернутися по допомогу до міліції, рятувальників і медиків.

Про господаря квартири на сьомому поверсі сусіди розповідають - він хворий, але тихий і безпечний. Нікого ніколи не зачіпав, люди навіть не певні, що взагалі вміє розмовляти. Аж раптом став буйним. З вікна третій день летять книжки, склянки, сміття. Мешканці під'їзду кажуть: нічого масивного в оселі, певно, не залишилось, бо хазяїн навіть меблі викидав. Вгамувати чоловіка кинувся було його брат. Та рятувальники робити це заборонили.

Олександр, брат хворого:

- Я говорю: давайте, я перелезу через балкон. В детстве, когда ключ терялся, я перелазил. Он говорит - не надо перелазить.

Після кількох невдалих спроб потрапити до квартири бешкетника правоохоронці вирішують діяти силоміць.

Юрій Коновалов, заступник керівника Московського РВ міліції м. Харкова:

- Сегодня же было сообщение о том, что есть резкий запах газа. Вот, собрались все службы, отключили половину подъезда и приняли решение попасть в квартиру. С помощью медвежатников.

Місцеві кажуть - агресію зазвичай спокійного чоловіка могла спричинити смерть його старенької матері.

Генадій, свідок:

- У него была старая мама, 31 года рождения. Она умерла. Дня два назад. А у него, наверное, эмоциональное такое было состояние, что… Он не пил, ничего -  он начал выкидывать вещи. Потом вылазил, пытался, наверное, сброситься с балкона.

Хворого чоловіка виводять медики швидкої - його доправлять на лікування. Міліція, після огляду квартири, підтверджує смерть старенької господині.

Юрій Коновалов, заступник керівника Московського РВ міліції м. Харкова:

- Да, там труп. Сейчас будет осматривать наш эксперт.

За інформацією правоохоронців, ознак насильницької смерті на тілі бабусі не виявили. Ймовірно, хворий син, без навичок спілкування з довколишніми, просто не знав, як повідомити про трагедію.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.