Нагадати пароль | Реєстрація
Четвер, 2 травня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

У Києві біля заправки горів бензовоз

26 квітня 2013, 23:39
Дата ефіру/події: П’ятниця, 26 квітня 23:39

Бензовоз з п'ятьма тонами палива ледь не злетів у повітря в Києві. Лихо сталося вранішньої години пік: під час руху жвавою автомагістраллю зайнялося в моторному відсіку багатотонки.

Вранішня кількакілометрова тиснява на вулиці Братиславській утворилася через оцього бензовоза. З п'ятьма тонами палива він несподівано зайнявся.

Володимир, водій бензовоза:

- Дым начал идти, начала плавиться проводка. Огня такого сильного не было.

Вже за кілька хвилин полум'я охопило всю кабіну водія. Переляканий шофер одразу кинувся гасити вогонь. Пожежу побачили й працівники автозаправної станції, що розташована за двадцять метрів від місця пригоди. Часу вирішили не гаяти і схопили вогнегасники.

Юрій, працівник АЗС:

- Сначала взяли один маленький огнетушитель, он не помогает. Второй тоже не помогал.

Михайло, працівник АЗС:

- Он капот открывает, он снизу, водители тоже с огнетушителями, и их сразу десять, сразу вылили, они маленькие, по литру!

Проте побороти полум'я чоловікам вдалося лише з третьої спроби. Водій бензовоза каже: якби не свідки, міг статися вибух.

Володимир, водій бензовоза:

- Повезло, что люди помогли, ребята с заправки прибежали с огнетушителями, большими.

Працівники ж заправної станції й досі шоковані. Зізнаються - правила пожежної безпеки до сьогодні знали лише теоретично.

Михайло, працівник АЗС:

- Да уж, было стремно, если честно! Мы каждый месяц 10-литровыми - 50-литровыми огнетушителями пользовались, пожары делали, тушили, учились, короче.

МНСівці ж кажуть: якби полум'я не вдалося вчасно приборкати, наслідки були б фатальними.

В'ячеслав Васюк, заступник керівника управління держслужби з надзвичайних ситуацій Деснянського району м. Києва:

- Завдяки небайдужому населенню та свідкам даної пожежі, ситуація з вогнегасниками сприяла тому, що в результаті їхньої допомоги  пожежа не набула розповсюдження.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.