Нагадати пароль | Реєстрація
Неділя, 6 жовтня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

Під Одесою затримали педофіла

27 квітня 2013, 01:31
Дата ефіру/події: Субота, 27 квітня 01:31

П'ятирічний хлопчик став жертвою п'ятдесятирічного збоченця в місті Татарбунарах, що на Одещині. Заманив до себе хлопчика тихий сусіда. Тепер підозрюваний у розбещенні дитини кається.

Марія Тарасова, кореспондентка:

- П'ятирічний хлопчик до квартири сусіда зайшов спокійно. Він добре знав чоловіка і часто бував у нього в гостях.

Про те, що сталося, дитина розповіла матері наступного дня. Шокована жінка одразу побігла до міліції.

Ірина Колесник, співробітниця Татарбунарського РВ міліції:

- Вона була дуже в агресії великій. Кратко вона розповіла про те, що між ними був сексуальний контакт. А уже потім, коли ми спілкувались з дитиною в присутності педіатра та психолога, ми зрозуміли, що то був закінчений половий акт.

Тетяна Урсу, психолог:

- Дитина відповідала дуже неохоче. Він розумів, що це неприємно, проте не розумів, наскільки все серйозно. Необхідно зараз слідкувати за дитиною. Якщо будуть помічені якісь відхилення, потрібна буде корекційна робота психолога з цією дитиною.

Педофілом виявився раніше не засуджений, тихий сусід. Його покійна дружина колись навіть допомагала доглядати хлопчика. Спочатку підозрюваний у розбещенні неповнолітнього своєї вини не визнавав. Та згодом в усьому зізнався. Каже: був не при собі.

Підозрюваний:

- Получился как разврат ребенка. Алкоголь, подсознание. Растроенная психика. Все вместе, наверное, склалось. Подсознание. Я не соображал, что творил.

За скоєння розпусних дій стосовно дитини чоловікові загрожує позбавлення волі на 5 років.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.