Нагадати пароль | Реєстрація
Четвер, 25 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

У Пирятині рецидивіст жорстоко вбив повію

14 травня 2013, 23:06
Дата ефіру/події: Вівторок, 14 травня 23:06

Жорстоке вбивство на Полтавщині. 30-річну повію зарізали в лісосмузі. Невдовзі правоохоронці затримали молодика, котрий нещодавно вийшов із в'язниці. З'ясувалося, що чоловік останнім спілкувався з жінкою.

Тіло з численними порізами перехожі помітили в лісосмузі вдень. Медексперти дійшли висновку - померла молодиця напередодні вночі.

Віктор ІванькоО, керівник Пирятинського РВ міліції:

- Було встановлено, що молода жінка 83 року народження є жителькою Житомирської області, де вона народилася і проживала. Характеризується вона як жінка легкої поведінки, яка подорожувала дорогами нашої країни і надавала сексуальні послуги чоловікам.

У 15-тисячному Пирятині немісцеву знали добре. Свідки бачили, як у кав'ярні вона познайомилася з чоловіком. Та стосунки спочатку не клеїлися. Він нагледів у залі дівчину. Підсів до неї.

Ольга, свідок:

- Мы сидели с ним разговаривали, он рассказывал, что только вышел из тюрьмы, ему хочется расслабиться, долго сидел. Потом он мне показывал свой ножик, ну что он в тюрьме его сделал как бы.

Налякана дівчина швидко закінчила розмову з незнайомцем і втекла. Молодик повернувся до жінки. Запропонував нічну прогулянку лісосмугою. Що сталося потім - правоохоронці ще з'ясовують. На тілі жертви різник не лишив живого місця. Затриманий пояснює - це через те, що був злий на свою колишню подругу. То був короткий, двотижневий роман - зізналася міліції співмешканка. Утім, про причини розриву також мовчить.

Ярина, свідок:

- Він мені розповів, що дійсно провів за гратами сім років. Він сказав, що там за спробу зґвалтування чи щось таке. Я кажу, якщо людина там була, це не означає, що вона погана. Вона може змінитися.

Врешті дівчина повідомила: того вечора жертвою могла стати вона. Дізналася, що коханець шукає її, й поїхала з міста.

Ярина, свідок:

- Якби того вечора я була тут у Пирятині, то, можливо, на її місці могла опинитися я.

Вісім років за зґвалтування мав відсидіти молодик. Та його звільнили дочасно. Тепер неврівноваженому коханцеві загрожує черговий термін. Слідчі вважають - за вбивство чоловіка можуть посадовити довічно.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код
Комментарий удален

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.