Нагадати пароль | Реєстрація
Четвер, 2 травня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

Війна за земельну ділянку в столиці

16 травня 2013, 22:41
Дата ефіру/події: Четвер, 16 травня 22:41

У Києві черговиий скандал навколо землі. Охоронці автостоянки в Дарницькому районі вже не перший місяць обороняють свою територію. Загарбники ж переконують - зазіхають на ділянку на законних підставах.

Мешканку столичної багатоповерхівки Інну та її малюка розбудив страшенний гамір надворі. Гули автомобільні сигналізації, було чутно вибухи. Перше, що спало на думку - хлопчаки бавляться петардами, та коли подивилися на все з балкону - побачили справжню війну.

Інна, свідок:

- Проснулись оттого, как-будто взрывы как это самое, петарды взрываются. Человек 20, если не больше, молодых людей обстреливали из пистолетов будку на стоянке. Они не боялись ничего, стреляли.

Інна переконує: молодики били шибки у сторожці, навіть коли приїхали правоохоронці. Свідки події кажуть - у руках нападників були пістолети. Та в міліції розповіді про стрілянину рішуче відкидають. Кажуть - лише вибухали пакети.

Віктор Полончук, керівник відділу Деснянського РУ міліції в м. Києві:

- На місці події були виявлені сліди використання піротехнічних засобів, було викликано вибухотехнічну лабораторію. Зараз чекаємо висновків, що саме там використовувалось.

Для містян сутички на автостоянці на вулиці Ревуцького - не дивовижа, а ось стрілянина тут - уперше.

- Они раньше с лопатами, а теперь с пистолетами.

- Тут уже 3 месяца це продолжается.

- Захват, с рук в руки переходит, а шо тут?

Правоохоронці розповіли - війна ця триває з 2012 року, бо документи на право орендувати ласий шматок столичної землі мають дві фірми. Одна з них утримує цю скандальну автостоянку, інша хоче побудувати тут багаторівневе парковання. Хто ж справжній власник - досі вирішує суд, а під вікнами будинків тим часом точаться битви. Учасників останнього бою на Ревуцького заарештували, тепер вони свідчать у міліції. 

Віктор Полончук, керівник відділу Деснянського РУ міліції в м. Києві:

- Розпочато кримінальне провадження за частиною 3 статті 296 КК України- це хуліганство. Проводиться досудове розслідування.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код
В который раз убеждаешься - журналистам верить нельзя. Или они заангажированы, или, в лучшем случае, некомпетентны. Во-первых, не Деснянского РУВД, а Дарницкого. И почему так избирательно были показаны кадры случайного свидетеля, который снимал все это из окна или балкона. Там четко видно, как 3 или 4 нападавших держали в руках пистолеты и открывали стрельбу (а милиция утверждает, что стрельбы не было). Она просто безучастно наблюдала за всем происходящим. Кстати, почему-то это видео менее чем через сутки было удалено пользователем. Угадайте с одного раза почему? Не соответствует версии милиции?
AlexK5 17.05.2013, 08:22 ответить

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.