Нагадати пароль | Реєстрація
Неділя, 28 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

Трирічному хлопчику потрібна термінова пересадка кісткового мозку

17 травня 2013, 17:43
Дата ефіру/події: П’ятниця, 17 травня 17:43

Трирічному Юркові Веременку терміново потрібно пересадити кістковий мозок. У хлопчика рак крові. До того ж, у нього рецидив недуги. Без операції малюкові не вижити. Батьки мають сили боротися з хворобою, втім не мають грошей. Тож просять допомоги у всіх небайдужих.

Це - Юра. Йому три з половиною роки. Усе його дитинство - болючі процедури та стіни лікарні.

Олена Веременко, мати хворого хлопчика:

- Все началось ещё в апреле 2011 года, нам было полтора года и нам поставили диагноз: острій лимфобластний лейкоз, мы прошли курс лечения, химиотерапию,лучевую терапию. И через год нас выписали домой, дома пробыли восемь месяцев и в феврале у нас случился рецидив.

Цей діагноз для батьків хлопчика пролунав як вирок. Адже хіміотерапія - процедура для малого дуже тяжка.

Олег Веременко, батько хворого хлопчика:

- Постоянно температура, грибковые инфекции, было такое, что он даже есть не может, не может рот открыть, и цистит, были и судороги.

Нині Юрко більше сидить. Ходити йому складно - болять ніжки. Говорити також малий не любить, лише слухняно виконує прохання батьків. Його розваги - пазли та конструктори. Ігри, в яких не потрібно рухатися.

Олена Веременко, мати хворого хлопчика:

- Он стал намного взрослее своего возраста, потому что я могу сравнивать, у меня есть девочкая старшая, он все понимает, понимает, что болеет, что нужно лечиться.

9-річної доньки батьки майже не бачать: мама весь час у лікарні з Юрою, батько розривається між кількома роботами. Врятувати їхнього хлопчика можна, якщо пересадити йому кістковий мозок від нерідного донора. Адже близькі не підійшли. Зробити операцію готова італійська клініка. Та на неї в родини з Броварів, що під Києвом, немає грошей. Адже коштує вона 120 тисяч єврів: 55 - є, потрібно ще 65.

Катерина Сапожко, волонтерка:

- Итальянская клиника выставила счет, но счет есть пока на ближайшие два месяца, дальнейшее лечение надо будет оплачивать, это будет порядка 120 тысяч евро, а может и больше.

Юра майже не пам'ятає домівки, але дуже хоче туди повернутися. Найбільше мріє поїхати з батьком і дідом на риболовлю. Адже тепер він бачить природу лише з вікна палати.

Олена Веременко, мати хворого:

- Я прошу всех неравнодушних людей, очень прошу помочь спасти жизнь нашего сыночка, нам важна любая помощь, некоторые считают, что копейка не поможет, поможет, людей много, пожалуйста, помогите собрать эту сумму!

Приват банк
МФО 305299
ОКПО 14360570
отримувач: Веременко Олена Володимирівна
ІНН 3003308661.
призначення платежу: благодійний внесок на лікування дитини.
Поповнення на картку Приват: 5211 5374 1484 0673
УВАГА! Переклад можливий за допомоги терміналу або телефону. За рекомендацією співробітників банку, Приват24 заблокований, з метою унебезпечити рахунок від шахраїв.

Реквізити для допомоги:
Укрсиббанк
№ рахунку 26256007876712
Отримувач: Веременко Олена Володимирівна
Призначення платежу: Благодійна допомога на лікування дитини
МФО( код банку) 351005
ІН ДРФО 3003308661

(097) 439-71-17 Олена Веременко, мати хворого хлопчика.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код
Как себя чувствует єтот мальчик?

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.