Нагадати пароль | Реєстрація
Понеділок, 20 травня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

Поки матуся гуляла, хлопчик випав з вікна в Сумах

17 травня 2013, 22:18
Дата ефіру/події: П’ятниця, 17 травня 22:18

У Сумах знову з вікна випала дитина - це вже другий випадок цього тижня. Мати залишила трирічного сина самого вдома, а сама ввечері гайнула на побачення. Переляканий грозою сонний хлопчик подався шукати неньку. Позаяк двері були зачинені - рушив до вікна.

Десь о першій ночі хлопчика налякали грім і блискавиця. Він почав голосно кликати матусю. Ніхто не озивався. Двері були зачинені. Тоді малюк пішов шукати неньку - через вікно. Не втримався й з висоти другого поверху шугонув донизу.

- Не дай бог, если б он бы - не было б тут этого пластика, он ударился бы об угол этого приямка вот подвального помещения и все - мог бы убиться вот там.

Галас переляканого і травмованого малюка почули сусіди. Кинулися допомагати й викликали швидку. 

Ігор Мозговий, мешканець м. Сум:

- Он испугался. Да плюс испугался перед этим. Что гром гремел там и так далее, вы представляете состояние ребенка какое это? Плюс он вылез. Не знал, шо делать, двери закрыты.

Хлопчик дістав численні забиття хребта, голови, грудей, черева, рвану рану правої руки. Та медики впевнені: травми вдасться вилікувати без тяжких наслідків, складніше зцілити від стресу.

Володимир Бабич, завідувач ортопедії Сумської обласної дитячої лікарні:

- Можна сказати - дитині поталанило, травми середнього ступеня тяжкості, прогноз благоприємний. Але ж треба сказати, що все залежить не тільки від нас в плані реабілітації, а й від батьків. В обов'язковому порядку проходить курс і консультації психолога. І реабілітацію, бесіди з психологом.

Мати хлопчака, що дивом вижив, спілкуватися з журналістами не схотіла. Та сусіди кажуть: їй є чого соромитися.

Ігор Мозговий, сусід:

- Молодая. не замужем, одинокая женщина, и она пошла куда-то, на встречу с кем-то, видать. А мальчика оставила дома, приспала. Плюс к тому, еще бывают случаи, когда она еще и выпивает. А когда она выпивает - она не в себе.

Тепер поведінка матусі зацікавила правоохоронців у межах розпочатого кримінального провадження.

Андрій Корчака, старший інспектор відділу УМВС України в Сумській області:

- За ч. 1 ст. 125 ККУ умисне легке тілесне ушкодження. Санкція даної статті передбачає покарання  від штрафу, це 50 неоподаткованих мінімумів доходів громадян, до виправних робіт строком на 1 рік. Ведуться подальші слідчі дії.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.